magento-oplossingen-mediact-2.jpg
waarom-mediact.jpg
magento-oplossingen-mediact-2.jpg

Uw partner in e-commerce


MediaCT is het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau, gespecialiseerd in Magento oplossingen. Magento is het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld, met veel verschillende integraties en mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Lees verder

SCROLL DOWN

Uw partner in e-commerce


MediaCT is het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau, gespecialiseerd in Magento oplossingen. Magento is het meest gebruikte e-commerce platform ter wereld, met veel verschillende integraties en mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Lees verder

Als strategisch partner op gebied van techniek biedt MediaCT het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en in de optimalisatie en doorontwikkeling van bestaande Magento webshops.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Spring direct naar een onderdeel...

Vind uw (nieuwe) e-commerce platform

Bij MediaCT hebben we meer dan 10 jaar ervaring, en we hebben ons gespecialiseerd in Magento. De krachtige functionaliteiten, aanvullende modules en integraties met optionele diensten van Magento en andere ontwikkelaars zorgen ervoor dat Magento al jarenlang marktleider is in e-commerce oplossingen. 

Optimaliseer uw B2B verkopen

Voor de optimalisatie van uw B2B verkopen adviseren wij Magento B2B. Beheer uw B2B verkopen met een module in uw Magento omgeving. De B2B-module van Magento Commerce heeft een ruim aantal extra functionaliteiten ter aanvulling van het basisplatform, waarmee u zich kunt richten op de B2B markt. 

Beheer uw order management systeem

Of u nu Magento als e-commerce platform gebruikt of niet, Magento Order Management is een gebruiksvriendelijk knooppunt voor alles wat met uw orders en inventaris te maken heeft. Met het stand-alone, cloud-based platform neemt u de volgende stap richting een omnichannel gebruikerservaring. 

Neem data-driven beslissingen

Data is overal, en het is belangrijk om een centraal punt te hebben om statistieken zoals Google Analytics aan uw platform te koppelen. Magento Business Intelligence is een hosted platform dat data samenbrengt en weergeeft. Identificeer, optimaliseer en benut kansen om bijvoorbeeld uw conversie en omzet te verhogen. 

 Product information management

Beheer, controleer en verrijk uw producten

Met Product Information Management heeft u de mogelijkheid om uw productdata te beheren, controleren en te verrijken. Koppel uw PIM aan Magento en u heeft al uw productgegevens up to date. Een buitenlandse webshop starten? Met beperkte toegang tot uw productgegevens kunnen vertalers snel hun werk doen.

Integreer uw IT systemen

Wat als er een centraal punt zou zijn waar uw data wordt verzameld en beheerd, op een veilige en toekomstbestendige manier? Met vele jaren ervaring met koppelen, integreren en migreren ontwikkelden wij een structurele oplossing. Maak kennis met Magement, het integration platform van MediaCT. 

waarom-mediact.jpg

Waarom MediaCT?


Uw ervaren partner voor e-commerce oplossingen.

Waarom MediaCT?


Uw ervaren partner voor e-commerce oplossingen.

 
 MediaCT Enterprise Solutions Partner
 

Doorgroeien met MediaCT

 

Wij zijn Commerce Experts at Heart, Magento Enterprise Solutions Partner, en vooral een team meer dan tien jaar ervaring. Bij ons staat co-creatie in het proces voorop, omdat we de kennis en ervaring in huis hebben en wij verder komen door de input van de klant. Elke klant een heeft vast aanspreekpunt en de lijnen zijn kort. Door goed samen te werken maken we het eindresultaat altijd beter.

 

Wat u nog meer van ons mag verwachten

Ervaring

 MediaCT ervaren ontwikkelaars

Als Magento Enterprise Partner met meer dan 10 jaar e-commerce ervaring is uw project bij ons in goede handen. Vertrouwde kwaliteit van Nederlandse bodem.

24/7 Ondersteuning

 MediaCT 24/7 support ondersteuning

Bij ons bent u verzekerd van snelle ondersteuning, ook buiten kantoortijden. Onze ervaren e-commerce specialisten staan 24/7 voor u klaar

Optimalisatie

 MediaCT MOOS optimalisatie

Weet waar u aan toe bent door onze garanties in planning en vaste ontwikkelaars. Samen werken we aan de doorontwikkeling en optimalisatie van uw platform.

Heeft u een e-commerce vraagstuk?