MediaCT is het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau, gespecialiseerd in Magento oplossingen. Als strategisch partner op gebied van techniek bieden wij het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en in de optimalisatie en doorontwikkeling van bestaande Magento webshops. Naast het e-commerce platform bieden wij ook andere Magento oplossingen die uw organisatie verder helpen.

 

Onze diensten

 

Uw strategische partner op gebied van techniek. Combineer uw ambities met onze kennis en ervaring tot een gedegen e-commerce strategie.

Hoogwaardig (experience) design, gericht op usability en conversie. Wij doen ook losse designtrajecten i.s.m. andere e-commerce bureaus.

Als Magento Enterprise Partner met 10 jaar e-commerce ervaring is uw project bij ons in goede handen. Kwaliteit van Nederlandse bodem.

 

Verbind en optimaliseer uw e-commerce landschap met hoogwaardige integraties. Ook hebben wij een bewezen en krachtig koppelplatform genaamd Magement.

Laat ons uw e-commerce platform continueren. Onze ervaren E-commerce Specialisten staan 24/7, binnen en buiten kantoortijden voor u klaar.

Weet waar u aan toe bent door onze garanties in planning en vaste ontwikkelaars. Samen werken we aan de doorontwikkeling en optimalisatie van uw Magento platform.

 

 

Heeft u een e-commerce vraagstuk?