MediaCT helpt u graag bij uw dagelijkse gang van zaken rondom het beheer van uw webwinkel. Wij vinden het belangrijk dat u bij vragen of storingen ten alle tijden een beroep kunt doen op een specialist. MediaCT heeft kwaliteit hoog in het vaandel, maar desondanks kan een storing ontstaan. U wilt dan uiteraard zo snel mogelijk weer up-&-running zijn om te voorkomen dat u orders, omzet en conversie misloopt. En bij een vraag wilt u zo snel mogelijk weer verder kunnen. Daarom bieden wij 24/7 ondersteuning bij vragen en storingen.

 

 

Altijd bereikbaar

Tijdens kantooruren is er altijd direct een specialist bereikbaar via telefoon of e-mail. Maar ook buiten kantooruren kunt u een beroep op ons doen, via ons alarmnummer. Kortom, u kunt 24/7 op ons terugvallen.

Specialistische helpdesk

Onze helpdesk bestaat uit e-commerce specialisten. Ze geven invulling aan uw vraagstelling en kunnen indien nodig direct actie ondernemen. Wij helpen u snel en adequaat.

 

Optimalisatie

Als onderneming wilt u continu optimaliseren en uw concurrentie voorblijven. Wij hebben de kennis en drive om u succesvoller te maken. U heeft aan ons een partner om uw ideeën te realiseren. Wij zijn proactief, betrokken en denken met u mee. 24/7 ondersteuning maakt deel uit van onze MOOS diensten (MediaCT Optimalisatie en Ondersteuning Service). Behalve 24/7 ondersteuning kunnen we u ook helpen met de doorontwikkeling van uw webwinkel met vaste urenbundels en ontwikkelaars. Interesse? Bekijk onze MOOS diensten.

 
 

Wat u van MediaCT kunt verwachten:

  • Vaste ontwikkelaars
  • Gegarandeerde uren
  • Scherp uurtarief
  • 24/7 een specialist stand-by voor calamiteiten
  • Eén-op-één sessies
  • Live monitoring van uw webwinkel
 

"De communicatie met MediaCT is zeer goed. Ze reageren snel op vragen en denken mee met onze medewerkers. Het is prettig om te ervaren dat het webbureau op elke vraag een passend antwoord kan geven. Moeilijkheden worden niet vermeden. En een kwalitatief eindresultaat staat altijd voorop. We zijn dan ook zeer tevreden met Tjitte Folkertsma en zijn team."

− Robert-Jan Hageman, Algemeen Directeur van DVC

robert-jan-hageman.jpg

 

Waar wij voor staan

Uitmuntende kwaliteit

Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

Best of Breed

Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

Deskundig in-house team

Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

Korte, transparante lijnen

Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.

 

 

Heeft u een e-commerce vraagstuk?

 

 

Onze klanten