Bent u op zoek naar een partner voor de (door)ontwikkeling uw Magento webwinkel? Of u nou een nieuwe webwinkel wilt laten ontwikkelen of een bestaande webwinkel wilt vernieuwen, MediaCT is in beide gevallen de aangewezen partner. We hebben ons gespecialiseerd in het e-commerce platform Magento 2. Met trots mogen wij onszelf Magento Enterprise Solutions Partner noemen. Iedere ontwikkelaar van MediaCT is een Magento-expert.

 

Nieuwe webwinkel beginnen

We ontwikkelen kwalitatieve, betrouwbare en conversiegerichte Magento 2 webwinkels. We kunnen u helpen bij uw strategie en brengen deze in de praktijk.

 • Advies over uw e-commerce strategie
 • Uw webwinkel gericht op uw klant
 • Vakkundige kwaliteit met het Magento platform
 • Ondernemend en meedenkend team van vakspecialisten
 
 

Webwinkel vernieuwen, verbeteren of upgraden

Ook wanneer u al een webwinkel heeft, kunnen we u van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met het doorontwikkelen op bestaande webwinkels die niet door onszelf zijn ontwikkeld en verzorgen regelmatig upgrades.

 • Verbeter uw shop structureel.
 • Tijd voor vernieuwing? Wij passen uw nieuwe wensen toe op uw bestaande webwinkel.
 • Laat ons uw shop upgraden naar Magento 2 of van Magento Community naar Magento 2 Enterprise.
 • Second opinion? Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij u precies vertellen welke (noodzakelijke) verbeteringen in uw webwinkel mogelijk zijn.
 

Overstappen op Magento 2

Loopt u tegen de grenzen aan van uw huidige webwinkelsoftware? Wij kunnen u uitstekend helpen met de overstap naar het nummer 1 e-commerce platform ter wereld.

 • Naadloze integratie en koppeling met uw huidige back-office systemen.
 • Overzetten van uw productassortiment.
 • Maak optimaal gebruik van de functionaliteiten die Magento 2 biedt zonder afstand te moeten doen van de bestaande functionaliteiten van uw oude webwinkelplatform.
 

 

Magento 2 als e-commerce platform

Magento is hét open-source e-commerce pakket dat u alle mogelijkheden biedt om online succes te behalen. Doordat Magento open-source is, heeft de ontwikkelaar volledig toegang tot de bronbestanden en kan de webshop volledig naar wens worden aangepast. Bovendien zijn er diverse extensies beschikbaar om het maximale uit uw webwinkel te halen.”

– Caspar Hardholt, Algemeen Directeur

 

 

Koppelingen met uw Magento 2 webwinkel

Wij kijken verder dan uw webwinkel. Door jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat uw back-office systemen te koppelen aan Magento. Onze gestandaardiseerde oplossingen staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Koppeling van PIM-, ERP-, fulfilment-, betaalprovider- en distributiesystemen.
 • Naadloze aansluiting tussen Magento en back-office software van diverse leveranciers.
 • Ondersteuning op de koppelingen.
 • Geen verlies van uw bestaande instellingen of inhoud van de desbetreffende systemen.
 
 

 

Waar wij voor staan

Uitmuntende kwaliteit

Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

Best of Breed

Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

Deskundig in-house team

Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

Korte, transparante lijnen

Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.

 

 

Heeft u een e-commerce vraagstuk?

 

 

Onze klanten