Laat het design van uw Magento webshop indruk achter en bent u onderscheidend? Is het design van uw webwinkel toegespitst op het behalen van maximale conversie? MediaCT heeft de expertise en ervaring in huis om uw ideeën om te zetten in een hoogwaardig en spraakmakend design. Met uw kennis van uw business en onze kennis van e-commerce realiseren we Magento designs gericht op conversie en usability.

 

Uw doelgroep centraal

Uw onderneming draait om uw doelgroep. Weet u in te spelen op de behoeften van uw doelgroep, dan heeft u de sleutel tot succes. Wij helpen u uw doelgroep centraal te stellen binnen het designtraject. Wie zijn uw klanten en hoe gedragen zij zich online? Bij MediaCT zorgen we dat het design van uw webwinkel specifiek is ingericht om uw doelgroep aan te spreken.

Conversie en bruikbaarheid

In onze visie gaan conversie en bruikbaarheid hand in hand. Onze User Experience-experts vertalen uw verhaal naar een optimale balans tussen gebruikerservaring, conversie en functionaliteit. Door middel van een functioneel ontwerp wordt het fundament van uw e-commerce platform gevormd.


Uniek interactiedesign

"Iedere e-commerce onderneming is uniek, evenals de propositie online. Om een plekje te veroveren, moet je opvallen tussen de concurrentie. Wij geloven in een uniek design, maar met daarin wel de kennis en knowhow die wij bij ieder designtraject opdoen. Op deze manier profiteert u op een unieke manier van de meest actuele kennis op het gebied van e-commerce design."

− Wiebe Veenstra - E-commerce Designer van MediaCT


Mobile-first, responsive & adaptive design

Met een groeiende hoeveelheid bezoekers via tablets, smartphones en smart tv’s wilt u uw webshop optimaal weergeven op alle mogelijke apparaten. Wij helpen u om de juiste keuze te maken in de manier waarop u de webwinkel presenteert op de diverse apparaten. Met onze designervaring binnen diverse branches zorgen wij ervoor dat uw webwinkel overal en op iedere resolutie optimaal functioneert. Zo heeft de klant een optimale gebruikerservaring, wat ten goede komt aan de conversie.

 

Bij MediaCT kunt u…

…een design laten maken voor een compleet nieuwe webwinkel;
…het design van een bestaande webwinkel laten verbeteren;
…een bestaande webwinkel een compleet nieuw design geven zonder dat het fundament van de webwinkel wordt aangetast.


Het proces

Wij werken volgens een helder designproces waarin u actief wordt betrokken. Na elke stap in het proces overleggen wij met u de voortgang en de resultaten. Heeft u zelf al de wireframes gemaakt? Of misschien een externe designer ingeschakeld? Geen probleem, u kunt ons inzetten voor elke stap of combinatie van stappen uit het onderstaande proces. Wij verwerken de informatie die we ontvangen, sturen waar nodig bij en zorgen voor een hoogwaardig Magento eindproduct.


Brainstorming

Interaction

Design

Implementation

 

Waar wij voor staan

Uitmuntende kwaliteit

Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

Best of Breed

Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

Deskundig in-house team

Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

Korte, transparante lijnen

Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.

 

 

Heeft u een e-commerce vraagstuk?

 

 

Onze klanten