Een doordachte e-commerce strategie is essentieel voor het online succes van uw onderneming. Online verkoop is bij een succesvolle organisatie niet meer weg te denken. Zonder dit verkoopkanaal zal een organisatie het in deze economie niet gemakkelijk meer redden. U doet uw best om u offline te onderscheiden van de rest, maar online is dat minstens zo belangrijk.

 

Uw strategie vertaald

Naast het hebben van een e-commerce strategie moet deze ook effectief worden vertaald naar tactiek en operatie. Met meer dan tien jaar online ervaring bent u daarvoor bij MediaCT in goede handen, zowel voor het in praktijk brengen van uw bestaande e-commerce strategie als wanneer u nog geen concrete strategie heeft. MediaCT heeft vanuit zijn technische expertise, samen met diverse partners, meegedacht bij het opzetten en ontwikkelen van een succesvolle e-commerce strategie.

 

 

"MediaCT heeft als strategie gekozen om zich puur te richten op de (door)ontwikkeling van e-commerce sites op basis van het Magento 2 platform. Daarom kunnen wij ons specialist noemen en zijn we niet voor niets Magento Enterprise Solutions Partner."

− Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur

 

 

E-commerce Ecosysteem

Naast het e-commerce platform komen er meer zaken om de hoek kijken die van belang zijn voor een succesvolle e-commerce business. MediaCT werkt samen met de beste partijen in de markt voor een optimaal e-commerce ecosysteem. Wij adviseren u graag om zo effectief mogelijk invulling te geven aan de opzet en inrichting van dit landschap.

Een succesvolle e-commerce strategie bestaat uit een wisselwerking van verschillende facetten. Pas als er een balans is tussen deze facetten en uw business kan de e-commerce strategie succesvol worden uitgevoerd.

Om deze facetten van uw e-commerce ecosysteem onderling in balans te brengen, moet niet alleen uw strategie volledig zijn geïntegreerd, de elementen moeten ook met elkáár worden geïntegreerd. Ongeacht welke systemen u gebruikt voor uw bedrijfsvoering en -processen, MediaCT heeft jarenlange ervaring met de integratie van diverse back-office systemen. Naast een passend advies over de beste partner kan MediaCT ook een naadloze aansluiting verzorgen tussen deze systemen en uw webwinkel.

Bekijk onze partners

 

 

Omnichannel strategie

U wilt u uw online webwinkel zoveel mogelijk integreren met uw fysieke winkel(s). MediaCT kan u helpen bij het vertalen van uw omnichannel strategie naar de praktijk. Al bij meerdere webwinkels heeft MediaCT succesvol een uitvoering gedaan van de omnichannel wensen. Wij bieden oplossingen waarbij uw klant een beleving ervaart van een naadloze verbinding tussen uw online en offline winkel(s).

 

 

"We zijn bijzonder trots op onze nieuwe shop waarin de klant echt kan zien en ervaren wat verlichting voor een interieur kan betekenen. De samenwerking met MediaCT was zeer plezierig. Hun planmatige werkwijze, heldere communicatie en professionele houding hebben ons direct het vertrouwen gegeven dat we een uitstekende partner hebben gevonden."

− Henry van der Borg, Directeur van Beaumotica
 

 

Waar wij voor staan

Uitmuntende kwaliteit

Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

Best of Breed

Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

Deskundig in-house team

Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

Korte, transparante lijnen

Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.

 

 

Heeft u een e-commerce vraagstuk?

 

 

Onze klanten