Gebruikt u Magento en zoekt u naar een koppeling met een ERP pakket of voorraadsysteem? Of heeft u een specifiek pakket waar u e-commerce software bij zoekt? MediaCT helpt u in beide gevallen. Vooral koppelingen met ERP pakketten spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor een e-commerce pakket. Hieronder vindt u enkele populaire Magento 2 integraties en koppelingen waar MediaCT u mee verder kan helpen.

 

Wat zijn integraties?

Eén van de vele voordelen van Magento is dat het als open-source software volledig aan uw wensen aan te passen is. Dat betekent ook dat er koppelingen kunnen worden gelegd met software van andere fabrikanten. Zo zal een onderneming in veel gevallen al een volledig ERP-systeem hebben ingericht of staat hun voorraadverwerking al zo stevig als een huis. Dat wil je dan natuurlijk graag zo houden.


"Bij MediaCT hebben we al veel ervaring opgebouwd in het maken van Magento koppelingen en integraties. Zo hebben we oplossingen ontwikkeld waarmee o.a. ERP-, CRM-, WMS- of POS-systemen hoogwaardig kunnen worden gekoppeld aan Magento 2 webwinkels."

− Jitze Bakker - Technisch Directeur van MediaCT


Een bewezen standaard genaamd Magement

Onze oplossing voor koppelen en importeren is de bewezen en krachtige oplossing Magement. Deze oplossing wordt als extensie aan uw Magento 2 platform toegevoegd en wordt op basis van de aangeleverde businesslogica en -data ingeregeld. Zo kan uw webwinkel worden gevoed met de meest recente productinformatie en kunnen verkoop- en klantgegevens worden uitgewisseld. Soepele gegevensuitwisseling is de basis voor een vlotte afhandeling van de orders en hiermee een bepalende succesfactor voor de koopervaring van de klant.

Het grote voordeel van Magement is dat de koppeling in staat is datavalidatie en dataverrijking toe te passen, waardoor de foutmarge behoorlijk daalt. De koppeling voorziet daarnaast in foutmeldingen, mochten er onvoorziene problemen ontstaan in de data-import. Hierdoor kan er snel en effectief worden gereageerd op verstoringen in de gegevensuitwisseling van en naar uw webwinkel.


Mogelijke Magento 2 integraties en koppelingen

 

   

  Waar wij voor staan

  Uitmuntende kwaliteit

  Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

  Best of Breed

  Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

  Deskundig in-house team

  Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

  Korte, transparante lijnen

  Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.

   

   

  Heeft u een e-commerce vraagstuk?

   

   

  Onze klanten