Gebruikt u Magento en zoekt u naar een koppeling met een ERP pakket of voorraadsysteem? Of heeft u een specifiek pakket waar u e-commerce software bij zoekt? MediaCT helpt u in beide gevallen. Vooral koppelingen met ERP pakketten spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor een e-commerce pakket. Hieronder vindt u enkele populaire Magento integraties en koppelingen waar MediaCT u mee verder kan helpen.

Wat zijn integraties?

Eén van de vele voordelen van Magento is dat het als open-source software volledig aan uw wensen aan te passen is. Dat betekent ook dat er koppelingen kunnen worden gelegd met software van andere fabrikanten. Zo zal een onderneming in veel gevallen al een volledig ERP-systeem hebben ingericht of staat hun voorraadverwerking al zo stevig als een huis. Dat wil je dan natuurlijk graag zo houden.

Bekijk mogelijke integraties

Jitze Bakker - CTO

"Bij MediaCT hebben we al veel ervaring opgebouwd in het maken van Magento koppelingen en integraties. Zo hebben we oplossingen ontwikkeld waarmee o.a. ERP-, CRM-, WMS- of POS-systemen hoogwaardig kunnen worden gekoppeld aan Magento webwinkels."

− Jitze Bakker - Technisch Directeur van MediaCT

Een bewezen standaard genaamd Aequalis

Onze oplossing voor koppelen en importeren is de bewezen en krachtige oplossing Aequalis. Deze oplossing wordt als extensie aan uw Magento platform toegevoegd en wordt op basis van de aangeleverde businesslogica en -data ingeregeld. Zo kan uw webwinkel worden gevoed met de meest recente productinformatie en kunnen verkoop- en klantgegevens worden uitgewisseld. Soepele gegevensuitwisseling is de basis voor een vlotte afhandeling van de orders en hiermee een bepalende succesfactor voor de koopervaring van de klant.

Het grote voordeel van Aequalis is dat de koppeling in staat is datavalidatie en dataverrijking toe te passen, waardoor de foutmarge behoorlijk daalt. De koppeling voorziet daarnaast in foutmeldingen, mochten er onvoorziene problemen ontstaan in de data-import. Hierdoor kan er snel en effectief worden gereageerd op verstoringen in de gegevensuitwisseling van en naar uw webwinkel.

Mogelijke Magento integraties en koppelingen:

 • ACA Retailium en Magento

  ACA Retailium en Magento

  Wij ontwikkelen software voor bedrijven die actief zijn in de fashionbranche. Software die u helpt om te excelleren door een maximale synergie te creëren tussen webshops en winkels, retail en wholesale, en logistieke en financiële administraties.

 • AccountView en Magento

  AccountView en Magento

  Met de boekhouding als sterke financiële basis vormt AccountView van Visma Software een geïntegreerde oplossing voor groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, CRM, HRM en lonen.

 • AFAS en Magento

  AFAS en Magento

  Met de ERP-software van AFAS optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen in uw organisatie en vergroot u de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid van uw organisatie. U houdt grip op de processen en heeft altijd inzicht in uw bedrijfsvoering.

 • Akeneo en Magento

  Akeneo en Magento

  Akeneo is an open source Product Information Management (PIM) system designed for retailers looking for efficient answers to their multichannel needs.

 • BOXwise en Magento

  BOXwise en Magento

  Verlaag de werkdruk in uw magazijn. BOXwise is dé meest gebruiksvriendelijke warehouse-management oplossing voor het MKB. Een barcodescanning-oplossing gecombineerd met touchscreen-technologie, naadloos geïntegreerd met Exact Globe.

 • Cargowiz en Magento

  Cargowiz en Magento

  Cargowiz is een product van Transsmart. Dit innovatief, jong Nederlands bedrijf heeft een duidelijke missie: “We helpen onze klanten om hun verzend- en transportprocessen efficiënter en kosteneffectiever te maken!”

 • Channable

  Channable

  Stuur jouw producten naar meer dan 100 prijsvergelijkingssites, affiliates en marktplaatsen (Bol.com, eBay, Marktplaats). Met Channable kun je precies bepalen welke producten worden gestuurd naar welk kanaal.

 • Exact Globe en Magento

  Exact Globe en Magento

  Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Exact Globe administratieve software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen.

 • Exact Online en Magento

  Exact Online en Magento

  Exact Online maakt het eenvoudig en rendabel voor kleine bedrijven om hun activiteiten naar de cloud te brengen.

 • Highstreet App en Magento

  Highstreet App en Magento

  Highstreet is an e-commerce app platform that turns your existing webshop into a premium branded app optimized for iPad and iPhone. It’s a joy to use, very fast and perfectly suited to how your customers are using their tablets and smartphones to shop online.

 • ICEcat en Magento

  ICEcat en Magento

  ICEcat is een open content-project die valt onder de OPL (Open Content License) waarin een open catalogus is opgebouwd voor productinformatie.

 • inRiver en Magento

  inRiver en Magento

  Klanten gebruiken inRiver om snel en eenvoudig alle product-marketing informatie te verzamelen, te verrijken en in meerdere talen te distribueren naar al hun kanalen zoals e-commerce, web, e-mail, mobile, point-of-sale en print.

 • King en Magento

  King en Magento

  King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

 • Mamut en Magento

  Mamut en Magento

  Mamut One Enterprise is een compleet ERP-/administratiesysteem dat voldoet aan alle elementen van een bedrijf, en geeft alle medewerkers toegang tot dezelfde informatie, zowel online als offline.

 • Microsoft Dynamics NAV en Magento

  Microsoft Dynamics NAV en Magento

  Microsoft Dynamics NAV is gebruiksvriendelijke bedrijfsbeheersoftware waarmee meer dan 100.000 bedrijven over de hele wereld hun boekhouding en financiën, hun toeleveringsketen en hun bedrijfsvoering beheren.

 • OpenERP en Magento

  OpenERP en Magento

  OpenERP is een ERP softwarepakket waar actief aan geprogrammeerd wordt. OpenERP is open source, dat levert programmeerwerk op maat, ondersteuning en andere diensten door een wereldwijde actieve gemeenschap.

 • Paazl en Magento

  Paazl en Magento

  Als e-commerce manager wilt u de perfecte online beleving creëren, ook ná het bestellen. Met Paazl kunt u de beste bezorgopties bieden, bezorging en retouren vlekkeloos laten verlopen en optimaal communiceren tussen bestelling en bezorgmoment.

 • PostNL en Magento

  PostNL en Magento

  Met de PostNL extensie voor Magento maakt u vanachter uw computer grote hoeveelheden pakketten en vracht verzendklaar. Voor zowel in Nederland als in het buitenland. U heeft de mogelijkheid om uw klanten pro-actief te informeren over actuele verzendstatussen.

 • SAP en Magento

  SAP en Magento

  Deze ERP-software is speciaal gebouwd om zowel ‘s werelds grootste organisaties als het mkb in 25 verschillende sectoren te ondersteunen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring en bijna 50.000 klanten vormt het een vertrouwde en waardevolle basis.

 • Sherpaan en Magento

  Sherpaan en Magento

  Sherpaan is de spil tussen uw webshop, magazijn, vervoerder, klantenservice, mail en boekhoudprogramma.

 • Softwear en Magento

  Softwear en Magento

  Softwear automatiseert online uw dagelijkse activiteiten in de winkel en groothandel voor een vast bedrag per maand. Een veilig online systeem voor detaillisten en groothandels in mode, sport, lingerie en schoenenbranche.

 • StoreContrl en Magento

  StoreContrl en Magento

  U bent retailer in de mode, levensmiddelen of een ander branche en op zoek naar een efficiënt en gebruiksvriendelijk kassa- en voorraadbeheersysteem. StoreContrl is dé detailhandelkassa bij uitstek en staat voor gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en overzicht.

 • Tweakwise Navigator en Magento

  Tweakwise Navigator en Magento

  Tweakwise.com (NL) is de marktleider op het gebied van search & navigatie optimalisatie in webshops. Draai zelf aan de knoppen via een uitgebreid dashboard en behaal de hoogste mogelijke conversie.

 • UNIT4 en Magento

  UNIT4 en Magento

  UNIT4 is gespecialiseerd in het verwerken van financiële en logistieke processen binnen uw onderneming.

 • Zendesk

  Zendesk

  Zendesk is prachtige helpdesk software met erg veel mogelijkheden. MediaCT is Zendesk Authorized Partner en helpt webwinkels bij het opzetten en inrichten van Zendesk voor het professionaliseren van hun klantenservice.