Koppeling tussen Magento en ACA Retailium

Heeft u een winkel in de retail en fashion en maakt u gebruik van het retailium software ACA? Heeft u ook een Magento webshop of staat u op het punt een Magento webshop te laten bouwen? Maak dan gebruik van een koppeling tussen Retailium van ACA en Magento. Zo houdt u de voorraad binnen het ACA kassasysteem (Cross Channel Fashion Software) en Magento altijd up-to-date.

Gebruikt u al ACA Retailium en wilt u meer informatie over Magento? Lees alles over Magento

ACA Retailium-koppeling voor webshops

Retailium van ACA is gebaseerd op Microsoft Dynamics Navision en zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Met de koppeling worden producten automatisch geëxporteerd uit Retailium en vervolgens geïmporteerd binnen Magento.

Met een koppeling tussen uw webshop en Retailium worden uw voorraad, de producten en de prijzen één-op-één vanuit Retailium doorgezet naar de webshop.

Voor wie is een ACA Retailium-koppeling geschikt?

Sinds 1983 richt ACA zich op het automatiseren van bedrijfsprocessen binnen de segmenten mode, schoenen en sport. ACA is er voor zowel kleine als grote ondernemingen binnen de retail en fashion. Het systeem is uitermate geschikt voor zelfstandige winkeliers, franchise ondernemingen en filiaalbedrijven. De volgende bedrijven maken o.a. gebruik van ACA: Men at Work, Noppies, Schuurman Schoenen en Intersport.

De koppeling tussen ACA Retailium en Magento maakt het plaatsen van producten, het toevoegen van afbeeldingen en het aanpassen van prijzen eenvoudig. De bestellingen binnen uw webshop worden automatisch verwerkt binnen uw financiële administratie en gekoppeld aan uw fysieke voorraad. U heeft altijd en realtime inzicht in uw voorraad en financiële gegevens.

Wat zijn de voordelen van ACA (Cross Channel Fashion Software)?

Door de koppeling tussen Magento en ACA Retailium worden voorraden en bestellingen exact bijgehouden. Hierdoor heeft u geen verschil meer in de voorraad van uw fysieke winkels en uw webshop en hoeft u achteraf geen mutaties te doen. Dit bespaart u enorm veel werk én kosten. Ook verkleint u hiermee de kans op fouten. Nieuwe collecties worden automatisch doorgeplaatst naar uw Magento webshop.

Met ACA Retailium houdt u voorraden altijd up-to-date, zodat de klant er zeker van is dat een besteld product ook daadwerkelijk op voorraad is en geleverd wordt. Ook kunt u eenvoudig met voorraden schuiven tussen uw fysieke winkels en uw online winkel.

Onze webshop Schweigmann.nl heeft een koppeling met ACA Retailium. We krijgen alle bestellingen in de webshop binnen in de financiële administratie. Alles is gebundeld in één systeem. Het grote voordeel is dat de voorraad altijd up-to-date is. De voorraad wordt elke nacht automatisch gesynchroniseerd. Hierdoor zijn producten in de webshop eenvoudig te combineren met producten in de fysieke winkels en hoeven we geen productennamen dubbel in te voeren. Door een gecombineerde voorraad kunnen we bestellingen versturen vanuit de winkel of laten ophalen in de winkel.

George Schweigmann jr., E-commerce Manager Schweigmann.nl

MediaCT: ervaren en vakkundig

MediaCT heeft al meer dan 10 jaar ervaring met webprojecten en vanaf 2008 hebben we ons gespecialiseerd in e-commerce projecten. Zo hebben we al vele klanten geholpen met het opzetten van een Magento webwinkel met technische koppelingen.

Vragen over deze Magento koppeling?

Heeft u vragen over een koppeling tussen Magento en ACA Retailium? Of wilt u advies over het koppelen van uw webshop aan ACA of andersom? Dan helpen wij u graag.

Wij werken o.a. voor: