Koppeling tussen Magento en Accountview

Heeft u een Magento webshop en vindt u de administratie lastig? AccountView is een gebruiksvriendelijk boekhoudpakket die uw financiële administratie volledig automatiseert. AccountView zorgt ervoor dat uw producten, klanten en bestellingen direct in het boekhoudsysteem komen.

Gebruikt u al AccountView en wilt u meer informatie over Magento? Lees alles over Magento

Is AccountView geschikt voor u?

Heeft u een kleine webshop of verkoopt u meer dan 10.000 verschillende producten? In het laatste geval is uw boekhouding vele malen uitgebreider. Officieel moet u alle bestellingen en producten los boeken. Handmatig is dit veel werk. U kunt uw tijd wel beter besteden. Iedereen die een Magento webshop heeft kan tijd besparen door deze koppeling aan te schaffen.

Uw voordelen van AccountView in Magento

 • Tijdsbesparing
  Door de software hoeft u uw bestellingen niet handmatig in uw boekhouding te verwerken. Dit gebeurt automatisch.
 • Inzichtelijk
  U heeft 100% inzicht in de financiële situatie van uw webshop. Zo ziet u uw producten, orders, bestellingen, klanten en voorraden.
 • Gebruiksvriendelijk
  AccountView navigeert je eenvoudig door het programma. Na het eenmalig configureren staat het als een huis.
 • Geschiktheid
  Van kleine webshops tot webshops met meer dan 10.000 producten.

AccountView is de spil binnen ons bedrijf en is aangevuld met verschillende modules op basis van onze wensen en bedrijfsprocessen. Na de livegang van onze Magento webshop hebben we er voor gekozen om de Magento webshop Datona.nl te koppelen met ons boekhoudprogramma zodat de cijfers en resultaten altijd up-to-date zijn. We verkopen ook producten in onze winkel. Met de koppeling worden bestellingen direct doorgeplaatst naar de logistieke afhandeling. – Willem Holman – Datona.nl

Hoe komt de koppeling tussen Magento en AccountView tot stand?

Ziet u nu de voordelen van AccountView? En bent u benieuwd hoe de koppeling daadwerkelijk tot stand komt? AccountView wordt door een tussenpartij Utilize Webconnector aan Magento gekoppeld. Er zal contact met Utilize moeten worden opgenomen om te bespreken hoe de koppeling wordt gerealiseerd. Wij kunnen dit volledig voor u uit handen nemen.

Kosten van AccountView-koppeling

De koppeling bespaart u veel tijd en daardoor geld. U heeft meer tijd om uw Magento webshop te optimaliseren, uit te breiden en/of acties uit te voeren. Uiteindelijk zal deze koppeling u meer omzet opleveren. Wilt u weten wat deze koppeling gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

MediaCT: ervaren en vakkundig

MediaCT heeft al meer dan 10 jaar ervaring met webprojecten en is gespecialiseerd in e-commerce projecten. Zo hebben we vele klanten geholpen met het opzetten van een Magento webwinkel met technische koppelingen.

Wij werken o.a. voor: