Koppeling tussen Exact en Magento

Gebruikt u Exact en zoekt u naar een e-commerce oplossing? Of heeft u een Magento webshop en zoekt u een krachtig ERP pakket? Magento en Exact zijn een perfecte match tussen e-commerce en ERP. Op deze pagina vindt u informatie over de samenwerking tussen Magento en Exact.

Gebruikt u al Exact Globe en wilt u meer informatie over Magento? Lees alles over Magento

Magento & Exact Globe

Door Magento aan Exact te koppelen houdt u overzicht over uw orders, klanten en voorraad. Exact Globe geeft u inzicht in uw bedrijfsprocessen. Ook is Exact Globe uit te breiden en volop aan te passen aan uw behoeften. Bent u voor uw webwinkel slechts op zoek naar een financieel pakket? Dan kunt u beginnen met Exact Online, een kant-en -klaar online pakket. Dit pakket is gemakkelijk uit te breiden naar Exact Online Handel, met deze uitbreiding houdt u uw voorraad bij.

Voordelen van Exact Globe

 • Realtime dashboard
  Exact biedt inzicht in uw bedrijfsinformatie via handige dashboards. Deze dashboards zijn ook te bekijken via Android- en iPhone-apps.
 • Voorraadbeheer
  Door de voorraad te synchroniseren tussen Magento en Exact heeft u inzicht in uw voorraad en kunt u tijdig actie ondernemen.
 • Klantenbeheer en klantenservice
  U heeft altijd inzicht in uw klanten met de bestelhistorie en de status van bestellingen. Zo kunt u optimale service verlenen.
 • Effectieve administratie
  In Exact is al uw administratieve data gebundeld. Dit scheelt u én uw accountant veel kostbare tijd.

Koppeling tussen Magento en Exact Globe

Met de Magento & Exact Globe-koppeling wisselt u automatisch gegevens uit tussen uw Magento webwinkel en Exact Globe. Hierdoor hoeft u geen dubbel werk meer te verrichten en is uw logistieke proces volledig geautomatiseerd.

De grote voordelen zijn:

 • Gegevensvalidatie via Exact SDK
 • Twee-weg integratie
 • Officieel gecertificeerd door Exact

De inrichting van de koppeling is afhankelijk van uw wensen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld Magento leading te hebben voor de data, of andersom.

Dealer4Dealer

In samenwerking met LINQ5 is het concept ‘Dealer4Dealer’ ontstaan. Dealer4Dealer heeft een koppeling ontwikkeld die twee-weg integratie biedt en gecertificeerd is door Exact. Voor de koppeling tussen Magento en Exact werken wij samen met Dealer4Dealer. De specialisten van LINQ5 hebben zowel diepgaande kennis van Magento als Exact. Meer informatie over de koppeling en de bijbehorende prijzen vindt u op dealer4dealer.nl. Er zijn inmiddels meer dan 125 Magento webwinkels gekoppeld met Exact.

Wij hebben voor Exact gekozen omdat we op deze manier de financiële stand van zaken continu goed en helder kunnen inzien. Behalve dat hebben we ervoor gekozen om in ons geval per sport een goed overzicht te creëren van de financiële resultaten.

Jeroen Huis in’t Veld, eigenaar Sportstadion.nl

Klanten die gebruikmaken van de Dealer4Dealer-koppeling

Exact is erg enthousiast over het open source e-commerce pakket Magento. Daarom steunt het bedrijf actief de Magento community.

Wij werken o.a. voor: