Koppeling tussen Exact en Magento

U wilt een Magento webshop met Exact Globe- of Exact Online-koppeling? Dan zit u bij ons goed. Magento specialist mediaCT werkt samen met de Exact specialisten van LINQ5. In deze samenwerking heeft Linq5 de ontwikkeling van de koppeling met Exact op zich genomen. De koppeling is ontwikkeld vanwege de groeiende vraag op dit gebied.

Dealer4Dealer

De verkoop van de koppeling loopt via een aparte website Dealer4Dealer (www.dealer4dealer.nl). Dealer4Dealer maakt het mogelijk voor Exact dealers om zonder tussenkomst van een derde partij de koppeling aan hun klanten te bieden. Ook kunnen door deze onafhankelijke positionering geïnteresseerden zaken doen met hun eigen Exact dealer. Bent u een Exact dealer of Magento partner en wilt u ook op de website genoemd worden als partner? Klik dan hier: www.dealer4dealer.nl/aanmelden

Officieel gecertificeerd door Exact

De Magento & Exact-koppeling is officieel gecertificeerd door Exact. Meer hierover leest u in het weblog artikel. De certificering van de Magento- en Exact-koppeling kunt u hier vinden op de Exact website: Magento & Exact add-on.

Goedgekeurd door Magento

Magento & Exact Globe koppeling op Magento ConnectDe koppeling is goedgekeurd door Magento en beschikbaar in de Magento Connect omgeving: Magento Connect.

LINQ5: Certified Exact Partner

linq5LINQ5 is als Exact Certified Partner en als (SDK) maatwerkspecialist een van de weinige partijen in Nederland die Magento en Exact kunnen integreren. MediaCT en LINQ5 zijn een gouden combinatie voor uw Magento webshop met Exact-koppeling. Lees meer over LINQ5 op www.linq5.nl.

Over Magento

Magento is een open-source e-commerce platform waarmee u uw webshop beheert. Magento bevat toonaangevende features en mogelijkheden waardoor het platform perfect geschikt is voor uw webshop. Magento voordelen:

  • Magento ondersteunt populaire betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL
  • Het beheer van producten en categorieën is eenvoudig
  • Magento is open source
  • Lage kosten, grote community, goede support

Lees meer over Magento of bekijk demo’s van Magento webshops op de Magento webshop specialist.

Over Exact

Exact is een producent van zakelijke softwareoplossingen voor kleine en grote bedrijven. Exact staat vooral bekend als boekhoudpakket. Daarnaast biedt Exact oplossingen voor o.a. Enterprise Resource Planning (ERP), Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM) en elektronische workflows. Lees meer op www.exact.nl Meer weten over de Magento & Exact-koppeling? Klik hier om naar de website te gaan van dealer4dealer.nl.

Wij werken o.a. voor: