Koppeling tussen Magento en Sherpaan backoffice software

Sherpaan is de spil tussen uw webshop, magazijn, vervoerder, klantenservice, mail en boekhoudprogramma. Sherpaan laat bestellingen van uw webshop automatisch instromen in uw boekhoudprogramma. Ook zet het systeem orders klaar voor verzending en worden betalingen automatisch gecontroleerd. Eventuele wijzigingen worden verwerkt en Sherpaan brengt uw klanten op de hoogte van eventuele bijbetalingen, terugbetalingen en retourverwerking. Daarnaast informeert het systeem uw klanten over de status van een bestelling en stuurt track-and-trace gegevens door van bijvoorbeeld PostNL Parcelware.

Maakt u al gebruik van Sherpaan en wilt u meer informatie over Magento? Lees alles over Magento.

Sherpaan als back-office systeem voor webshops

Heeft u een Magento webshop en meer dan 25 bestellingen per dag? En bent u dagelijks veel tijd kwijt aan het inboeken van orders, het verwerken van retour gestuurde producten en het controleren van betalingen? Sherpaan biedt u een oplossing. Elke dag worden er met Sherpaan duizenden orders verwerkt.

Met Sherpaan haalt u meer rendement uit uw online winkel. Versnelt en vereenvoudigt u processen binnen uw bedrijf.. Zo bespaart u kosten en houdt u uiteindelijk meer tijd over voor online ondernemen. Daarnaast verkleint u met Sherpaan de kans op fouten binnen de orderwerking.

Gebruikt u op dit moment verschillende systemen naast elkaar, zoals Magento en Exact, dan kan Sherpaan eenvoudig een koppeling leggen tussen de omzetgegevens en het boekhoudsysteem.

Voor wie is Sherpaan bedoeld?

Sherpaan is voor webshopeigenaren die op dit moment gebruikmaken van verschillende systemen en worstelen met de vraag hoe orderprocessen sneller en efficiënter kunnen verlopen. Wilt u slimmer werken en netto meer overhouden? Sherpaan zorgt ervoor dat verschillende datastromen worden gecombineerd waardoor u kosten bespaart.

Sherpaan is geschikt voor zowel webshops die zich richten op Business-to-Consumer als Business-to-Business en wordt met succes gebruikt door o.a. de webshops: Flinders.nl, Horloges.nl en Posters.nl

Flinders is een winkel waar de consument prachtige designmeubels en designlampen ontdekt. Flinders heeft betaalbaar design: van woonaccessoires en designverlichting tot tafels en stoelen. Het is de ambitie van Flinders om design voor iedereen bereikbaar te maken. Dit doe Flinders door te informeren, design te laten beleven en waar nodig een helpende hand te bieden. Flinders verwerkt hierbij op een efficiënte wijze zijn weborders en orders in de fysieke winkel met Sherpa.
Geert-Jan Smits – Managing Partner Flinders

Voor de Magento webshops Horloges.nl, Sieraden.com en Zonnebrillen.net maken we gebruik van Sherpa, de back-office software van Sherpaan. Met Sherpa houden we het overzicht over de bestellingen en de statussen. Een aantal voordelen: de picklijsten zijn gemakkelijk uit te draaien, de voorraad wordt foutloos gesynchroniseerd en de bestellingen voor onze leveranciers worden automatisch gegenereerd.
René de Theije, MOHO Internet Concepts

Wat zijn de voordelen van Sherpaan?

Sherpaan biedt veel voordelen voor bestaande webshops met meer dan 25 orders per dag.

  • Sherpaan heeft automatische updates, waardoor het systeem altijd up-to-date is.
  • Sherpaan werkt razendsnel en is stabiel.
  • Sherpaan biedt regelmatig nieuwe modules op basis van uw eigen wensen.
  • Sherpaan stuurt automatisch e-mails en meldingen naar de klant.
  • Sherpaan koppelt uw bestaande webshop, magazijn, vervoerder, klantenservice, e-mail en boekhoudprogramma.

De kosten van een Sherpaan-koppeling

De investering die nodig is voor Sherpaan wordt bepaald op basis van uw bestaande systemen en de koppeling(en) die uw webshop op dit moment heeft. Op basis van een quickscan wordt gekeken naar de mogelijkheden van Sherpaan binnen uw online onderneming, vervolgens wordt samen met u een calculatie gemaakt.

MediaCT: ervaren en vakkundig

MediaCT heeft al meer dan 10 jaar ervaring met webprojecten en vanaf 2008 hebben we ons gespecialiseerd in e-commerce projecten. Zo hebben we onderstaande klanten geholpen met het opzetten van een Magento webwinkel met technische koppelingen.

Case Posters.nl

In de koppeling van de Magento webwinkels van Posters.nl met Sherpaan heeft MediaCT een begeleidende rol gespeeld.

Case Sportstadion.nl

Voor Sportstadion.nl hebben we een Exact Globe-koppeling gemaakt met Magento. Zo beschikt Sportstation over een goed real-time overzicht van de financiële resultaten.

Case Datona.nl

Voor Datona.nl koppelden we Magento met het boekhoudpakket AccountView. Via de koppeling worden orders direct doorgestuurd naar de logistieke afhandeling.

Wij werken o.a. voor: