Koppeling tussen Unit4 ERP software en Magento webwinkel platform

Elke ondernemer krijgt te maken met de administratie. UNIT4 kan u daarbij helpen. UNIT4 is gespecialiseerd in het verwerken van financiële en logistieke processen binnen uw onderneming. UNIT4 is binnen Europa een van de grootste aanbieders van ERP software.

Maakt u al gebruik van UNIT4 en heeft u interesse in een Magento webshop? Lees alles over Magento.

Financiële en logistieke processen

Elke ondernemer krijgt te maken met de administratie. UNIT4 kan u daarbij helpen. UNIT4 is gespecialiseerd in het verwerken van financiële en logistieke processen binnen uw onderneming. UNIT4 is binnen Europa een van de grootste aanbieders van ERP software.

Een van de kenmerken van de ERP-systemen van UNIT4 is dat deze na implementatie flexibel zijn en eenvoudig kunnen worden uitgebreid met verschillende modules. Dit biedt u als online organisatie de mogelijkheid om, op uw eigen tempo, door te groeien.

Heeft u al een Magento webshop? Dan is uw webshop te koppelen met UNIT4. Het grote voordeel van deze koppeling is dat alle klantgegevens, productinformatie, voorraad en bestellingen automatisch worden gesynchroniseerd.

Organisaties kiezen om diverse redenen voor het handels-ERP Agresso Wholesale . Bijvoorbeeld vanwege de directe partnership met de ontwikkelaar en dienstverlener van de software. Een andere reden is de functionele diepgang van het pakket met een eigen CRM- en e-commerce platform, maar ook standaard koppelingen naar bijvoorbeeld webshops, scanapparaten en inkoopplatforms van andere leveranciers. Een derde reden is dat een groeiend aantal bedrijven zich wil focussen op hun klanten. Daarom kunnen ze het onderhoud en beheer van zowel software als hardware tegen een vooraf vastgesteld tarief uitbesteden aan UNIT4.
Tom Modderkolk – UNIT4

Voor wie is UNIT4?

UNIT4 biedt softwareoplossingen voor bedrijven binnen verschillende segmenten. Zowel voor MKB als de groothandel. De meeste bedrijven maken gebruik van het ERP-systeem van UNIT4: Agresso Business World. Speciaal voor bedrijven in de groothandel is het ERP-systeem Agresso Wholesale ontwikkeld.

Als kleinbedrijf kunt u gebruik maken van UNIT4 Multivers. Dit is een betaalbare oplossing voor uw boekhouding en biedt ondernemers alle belangrijke functionaliteiten. UNIT4 Multivers is uit te breiden met modules voor relatiebeheer of logistieke processen.

Een koppeling tussen Magento en UNIT4

Wilt u geen dubbele administratie meer? Niet meer elke dag handmatig orders vanuit Magento invoeren in uw ERP-systeem? Met een koppeling tussen Magento en UNIT4 worden orders, klantengegevens, producten en de voorraad automatisch gesynchroniseerd. De Magento webwinkel wordt gekoppeld aan uw klantendatabase.

U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak de gegevens gesynchroniseerd worden. Uiteindelijke bespaart een koppeling tussen Magento en UNIT4 u tijd en geld.

Ons bedrijf Parmalux levert voedingssuplementen. We maken al enkele jaren gebruik van UNIT4. De kracht van UNIT4 is dat het systeem eenvoudig en direct toegang biedt tot alle bedrijfsgegevens. Daarnaast heeft UNIT4 ook nog eens een eenvoudige interface waardoor verschillende medewerkers ermee kunnen werken. UNIT4 verzorgt de koppeling tussen onze voorraadsystemen en het klantensysteem.
Gerd van Delden – Parmalux

De voordelen van een UNIT4-koppeling

Een aantal voordelen van een koppeling tussen uw Magento webshop en UNIT4:

  • De beschikbare voorraad is altijd up-to-date en direct te tonen in uw webshop.
  • Bestellingen worden direct geplaatst in UNIT4.
  • Klantengegevens worden gesynchroniseerd en overgenomen in UNIT4.
  • Snelle verwerking van orders en financiële mutaties.
  • Altijd en direct inzicht in financiële gegevens.

MediaCT: ervaren en vakkundig

MediaCT heeft al meer dan 10 jaar ervaring met webprojecten en we zijn gespecialiseerd in e-commerce projecten. Zo hebben we al vele klanten geholpen met het opzetten van een Magento webwinkel met technische koppelingen.

Wij werken o.a. voor: