Lang geleden...

... begonnen 3 jonge gasten (Tjitte, Caspar en Jitze) met een enorme passie voor internet een bedrijfje. Dag in dag uit, tijdens en na college waren ze bezig met het realiseren van internetprojecten. Langzamerhand groeide het bedrijf en vond het bedrijf haar missie in de e-commerce branche.

Nu, jaren later, is "Commerce & Technology" nog steeds het fundament van MediaCT. MediaCT groeide verder tot een toonaangevend e-commerce ontwikkelbureau. Met ons marketing-DNA en onze focus op conversie bieden wij de hoogste kwaliteit in de implementatie, ontwikkeling en optimalisatie van Magento. E-commerce oplossingen die uw organisatie verder helpen!

 
 

Magento specialisten

MediaCT - Magento Specialist

Specialist

Met ons marketing-DNA, onze focus op conversie en uitstekende technische kennis lopen wij voorop in de markt. Wij staan voor perfectie, hebben liefde voor ons vak en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

MediaCT - Partners

Partnerschappen

Door strategische partnerships bieden wij een hoogwaardige en complete ondersteuning met betrekking tot alle e-commerce disciplines, van back-office tot internetmarketing-vraagstukken. Samen werken we aan één gezamenlijk doel.

MediaCT - Teamwork

Teamwork

Het team bestaat uit gedreven, communicatieve vakidioten. Vanuit Groningen bedienen we een selecte groep gerenommeerde e-commerce ondernemingen door Nederland en België. Wij inspireren, motiveren en tillen onze klanten naar het volgende niveau.

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

 

 
tjitte-folkertsma.jpg
Magento Partner zijn betekent voor ons dat onze service en ons bedrijf bestempeld worden als topkwaliteit. De Enterprise Solution Partner-titel is een manier om aan te tonen dat wij gespecialiseerd zijn in het opzetten en doorontwikkelen van Magento shops.
— Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur van MediaCT
 

 

Ontwikkelaarscertificering

De ontwikkelaarscertificering is een eis van Magento. Elke Magento partner dient een minimaal aantal gecertificeerde ontwikkelaars in dienst te hebben. Een goede zet, op deze manier ontstaat er transparantie in de markt en krijgen kwalitatieve partners meer exposure. Bij MediaCT kiezen we er voor om alle ontwikkelaars te certificeren. We vinden het belangrijk dat de klant weet dat onze mensen echt bewezen kennis en ervaring hebben met Magento 2. Zowel in theorie als in de praktijk.

magento-master.jpg
 

 

Waar wij voor staan

Uitmuntende kwaliteit

Wij staan voor ons werk en zijn trots op wat we doen. Dag in, dag uit zijn we bezig om onze kwaliteit te verbeteren. Dit doen we door openhartig kritisch te zijn, te bouwen aan harmonie binnen het team en ons te focussen op onze specialisme.

Deskundig in-house team

Met ruim 10 jaar ervaring kennen we de ins en outs van e-commerce. MediaCT is deskundig, ervaren, enthousiast, ruimdenkend en innoverend. Ons volledige ontwikkelteam is in-house. Wij geloven in een hecht team wat veel met elkaar spart en samenwerkt. Eén voor allen en allen voor één.

Best of Breed

Geen 'Jack of all Trades', geen 'Master of None'. Wij zijn gespecialiseerd en werken samen met de beste partijen uit de markt. Door vele partnerships zijn we objectief en flexibel. Wat we doen, doen we goed. En wat we niet doen, doen we graag samen met andere experts.

Korte, transparante lijnen

Onze organisatie kent geen hiërarchie of managementlagen. Doet u zaken met ons, dan heeft u één op één contact met de betrokkenen. U kunt op hen bouwen en vertrouwen. Oprechtheid en eerlijkheid staat bij ons op nummer één. Wij willen het beste voor uw business.