Lang geleden...

Lang geleden begonnen we - toen nog 3 jonge gasten met een enorme passie voor internet (Tjitte, Caspar en Jitze) - een bedrijfje. Dag in dag uit, voor, tijdens en na college waren we bezig met het maken van websites, webwinkels en andere mooie internetprojecten. Door het toenemende succes groeide het bedrijf door en vonden we onze roeping in de e-commerce branche.

Vandaag de dag zijn we groter en professioneler, maar nog minstens zo ambitieus als toen. We vinden echte aandacht voor de ambities van onze klanten belangrijk. Écht passende oplossingen vinden en kansen benutten. Door onze ervaring kennen we de ins en outs in de e-commerce branche, en weet u dat u kunt rekenen op een team specialisten die voor u klaarstaan.

We helpen u graag met het vertalen van uw e-commerce ambities naar succesvolle e-commerce platformen en integraties.

 

 

Team MediaCT

“Specialisten, vakgekkies, experts, vakidioten, enthousiastelingen, deskundigen, kenners, vakmannen/vrouwen…”

Bij MediaCT zijn we een groep gemotiveerde individuen met één doel: het maken van mooie dingen, met elkaar en met onze klanten. Samen zijn wij Team MediaCT, en we zetten we ons elke dag in om er samen weer iets moois van te maken. We leren van elkaar, met elkaar en delen onze kennis en expertise. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn, zodat we groeien om nog beter te worden in ons vak.

Bekijk hieronder onze video om een beeld te krijgen van onze organisatie:

 

U kunt op ons rekenen

MediaCT - Magento Specialist

Specialist

Met onze jarenlange ervaring en uitstekende technische kennis lopen wij voorop in de markt. Wij staan voor de beste kwaliteit, hebben liefde voor ons vak en werken aan duurzame relaties met onze klanten. Dat mag u van ons verwachten.

MediaCT - Partners

Partnerschappen

Met een diversiteit aan kwalitatieve partners bieden wij een hoogwaardige en complete ondersteuning met betrekking tot alle e-commerce disciplines, van back-office tot internetmarketing-vraagstukken. Samen werken we aan één gezamenlijk doel.

MediaCT - Teamwork

Teamwork

Het team bestaat uit gedreven, communicatieve vakidioten. Vanuit Groningen bedienen we een selecte groep gerenommeerde e-commerce ondernemingen door Nederland en België. Wij inspireren, motiveren en tillen onze klanten naar het volgende niveau.

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?


Bewezen specialisten

Wist u dat MediaCT in 2014 het eerste volledig Magento gecertificeerde e-commerce bureau van Nederland was? Sindsdien zijn we hard gegroeid, maar we houden onze kennis en certificaten op peil. Onze specialisten zijn elke dag bezig met onze oplossingen, en kunnen daardoor u het beste adviseren. Dat bewijzen zij door hun diverse certificaten, trainingen en natuurlijk jarenlange ervaring. MediaCT is in het bezit van 14 verschillende certificaten in diverse disciplines, waaronder Magento 2, Scrum Master en Product Ownership.

magento-logo.jpg

magento-imagine-awards-mediact.jpg

tjitte-folkertsma.jpg

We vinden het belangrijk dat onze klanten weten dat ze ontzorgd worden in hun e-commerce ambities. Bij MediaCT staat er altijd een team specialisten voor u klaar, daar kunt u op rekenen.

- Tjitte Folkertsma, Commercieel directeur MediaCT