Spring direct naar een onderdeel...

 
 
Magement Enterprise Service Bus ESB software
 

MediaCT is implementatie partner van Magement. Magement is een middleware oplossing (ofwel ‘hub’) die ervoor zorgt dat uiteenlopende data zoals productgegevens, voorraadstatus en orderspecificaties, snel en correct gesynchroniseerd worden tussen verschillende systemen. Een vaak gehoorde term is ook wel een ESB (Enterprise Service Bus), maar wij noemen het liever een integration platform, omdat Magement meer mogelijkheden heeft dan een ESB. Magement kent namelijk verschillende datapatronen en synchronisatie mogelijkheden. Van eenweg synchronisaties tot meervoudige synchronisaties, Magement is ontwikkeld om u te ondersteunen in uw groeiambities. 

 

De kracht van Magement

 

Data transformatie

Systemen ‘spreken niet dezelfde taal’. Wanneer data uit het ene systeem komt en in een ander systeem geplaatst moet worden, is data transformatie nodig. Magement is standaard uitgerust met een omvangrijke set aan business logica tooling om uw systemen soepel met elkaar te kunnen laten communiceren.

Mapping

Een waarde van een dataveld uit het ene systeem moet worden gekoppeld aan de waarde van een dataveld van het andere systeem (mapping). In Magement is er een handige functie waarmee waarden kunnen worden gemapped. Ook meerdere waarden kunnen worden vertaald naar één waarde in het eindsysteem.

 

Health Monitoring

Uw IT-landschap bestaat uit meerdere systemen. Wat gebeurt er wanneer een van deze systemen tijdelijk niet bereikbaar is? Voor de klantervaring en uw processen zal het van belang zijn om direct te weten wanneer er wat mis gaat. Magement biedt u hulpmiddelen om bij problematiek direct op de hoogte te zijn wat er mis is en in welk systeem.

Standard Connectors & Building blocks

Magement bestaat uit gestandaardiseerde interfaces en biedt zowel gestandaardiseerde connectors als tooling voor maatwerk integraties met systemen. Hierdoor bent u ten alle tijden geholpen, ongeacht het type integratie of koppeling die u nodig heeft om uw systemen met elkaar te verbinden.


Wilt u uw systemen koppelen?


Synchronisatie mogelijkheden

 
eenweg-synchronisatie-magement.png

Eenweg synchronisatie

Een verbinding tot stand brengen tussen twee systemen door gegevens over te dragen via Magement wordt gezien als een eenweg synchronisatie. Binnen Magement worden de gegevens getransformeerd en in gemapped voordat ze worden gepubliceerd naar een eindsysteem.

 
tweeweg-synchronisatie-magement.png

Tweerichtingssynchronisaties

Verbindingen maken tussen twee of meer applicaties door gegevens tijdelijk in Magement op te slaan wordt gezien als tweerichtingssynchronisatie. Door de opslag kunnen gegevens worden vergeleken en op efficiënte wijze worden hergebruikt / gepubliceerd voor verschillende toepassingen en systemen. Binnen Magement worden gegevens vergeleken, getransformeerd en gemapped voordat het wordt gepubliceerd naar een eindsysteem.

 
meervoudige-synchronisatie-magement.png

Meervoudige synchronisatie

Verbindingen leggen tussen meerdere applicaties, gegevens synchroniseren op elke gewenste manier wordt meervoudige synchronisatie genoemd. Binnen Magement worden gegevens opgeslagen, vergeleken, getransformeerd en gemapped voordat het ge(her)publiceert wordt naar een eindsysteem. Een IT-landschap met haar systemen zal verschillende manieren bevatten om data te synchroniseren. Magement maakt zelfs de meest complexe situaties mogelijk.


Benieuwd wat Magement voor u kan betekenen?


Toekomstbestendig landschap

Magement is een integratie platform dat als centrale leverancier alle systemen binnen uw ecosysteem voorziet van de juiste data. Dit op een zuivere, gecontroleerde en gestructureerde manier. Wij tonen u graag visueel onze propositie, want deze simplistische weergave toont direct de kracht van onze oplossing:

 
magement-nieuw.png
 

Een middleware oplossing kan als centraal platform dienen binnen uw IT-landschap. U kunt met een kleinschalige implementatie starten, en desgewenst uitbreiden naar een integrale set-up. Magement distribueert de data van het ene systeem naar het andere, op het juiste moment in het juiste formaat. Het gehele proces wordt gemonitord, inclusief de systemen die zijn gekoppeld.


Heeft u een integratie vraagstuk?


Beheer via uw Dashboard

Het dashboard van Magement is de cockpit. Het geeft inzicht over de status van de gegevensstromen en hoe gezond de verbindingen zijn. Het is een eenvoudige gebruikersinterface die grafieken en informatie laat zien over wat er gebeurt en wat er aandacht verdient.

 
 
screenshot 3 -detailbeeld 2.png
 

Beheerders van Magement zien in één oogopslag de taken die in de wachtrij staan, reeds uitgevoerd zijn of welke extra aandacht vereisen. Alle taken worden uitgebreid gelogged en kunnen opnieuw worden uitgevoerd. De uitvoer van taken kunnen worden gecontroleerd, geordend en getimed. Taken kunnen realtime worden uitgevoerd, een keer per dag, in batches van 100, wat maar nodig is voor een soepele doorstroom richting uw systemen. 


Benieuwd wat Magement voor u kan betekenen?