Magento is 's werelds meest flexibele commerce platform. Magento is in 2008 gestart met het commerce platform en heeft in 2016 het platform vernieuwd naar: Magento 2. Sindsdien heeft Magento een aantal nieuwe oplossingen op de markt gebracht om meerdere aspecten van uw e-commerce onderneming te bedienen. Zo levert Magento nu naast een commerce platform, tevens een order management systeem en een business intelligence tool.
MediaCT is sinds het begin betrokken bij Magento en sinds 2009 officieel partner. Vandaag de dag is MediaCT Magento Enterprise Solution Partner. Hieronder vindt u een overzicht van de Magento-oplossingen die wij aanbieden.

 
MediaCT Magento Enterprise Solution Partner
 

MediaCT is sinds 2009 Magento Solution Partner


Magento Commerce (Enterprise)

Het platform voor ultieme B2B en B2C flexibiliteit met een groeiend aantal marketingfunctionaliteiten. Wilt u meer informatie over Magento Commerce (Enterprise Edition) en wat wij voor u kunnen betekenen? 


Magento Commerce Cloud (Enterprise)

Alle krachtige functionaliteiten die de Commerce editie biedt, inclusief hosting, Business Intelligence, Order Management (optioneel) en managed services. Wilt u meer informatie over Commerce Cloud (Enterprise editie) van Magento en wat wij voor u kunnen betekenen?


Magento Open Source (Community)

Het platform voor een vlekkeloze B2C ervaring. Ideaal voor de startende webshop of voor het verder laten groeien van uw shop. Wilt u meer informatie over de Community editie van Magento en wat wij voor u kunnen betekenen? 


Magento Commerce B2B

De B2B-module van Magento Commerce heeft een ruim aantal extra functionaliteiten ter aanvulling van het basis platform. Wilt u meer informatie over Magento 2 B2B en wat wij voor u kunnen betekenen?


Magento Business Intelligence

Een gebruiksvriendelijke tool waarmee verschillende gegevens, zoals Google Analytics en het e-commerce platform, gekoppeld kunnen worden voor uiteenlopende rapportages die onmisbaar zijn voor het verhogen van o.a. conversie, retentie, winst en omzet. Wilt u meer informatie over Magento Business Intelligence en wat wij voor u kunnen betekenen?


Magento Order Management

Het systeem voor het verzamelen, verwerken en toepasbaar maken van alle gegevens zodat producten altijd verkoopbaar zijn, ongeacht het type kanaal. Wilt u meer informatie over Magento Order Management en wat wij voor u kunnen betekenen?


Verbind uw IT-systemen

 
 

Magement

Hoe zorgt u dat verschillende IT-systemen worden ge├»ntegreerd? En dat de data hiervan altijd en overal accuraat is bijgewerkt? Hoe beheert u al die data op een veilige en betrouwbare plek? En wat nou als er een platform vernieuwd moet worden? Met vele jaren ervaring met koppelen, integreren en migreren besloten wij hier een structurele oplossingen voor te ontwikkelen. Maak kennis met Magement, ons integration platform.