Magento is hét e-commerce systeem voor iedere webshop of webwinkel. Als beheerder van een webshop heeft u ongekende vrijheid en mogelijkheden in het beheren van uw online winkel.

Magento specialist MediaCT als Enterprise Solutions Partner

MediaCT is al sinds 2005 het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau die gespecialiseerd is in het Magento platform. Als Magento specialist met ‘C’ommerce & ‘T’echnology als fundament bieden wij het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van nieuwe webwinkels en in de optimalisatie van bestaande webwinkels. MediaCT is Magento Enterprise Solutions Partner. Magento partner zijn betekent voor ons dat onze service en ons bedrijf bestempeld worden als topkwaliteit. Inmiddels zijn we al 8 jaar officieel Magento partner.

Gezien de uitstekende kennis van de Nederlandse markt en van Magento, weet MediaCT hun klanten goed te bedienen en hen te helpen in hun zakelijke groei. – Kathleen Claes, Magento

Onze visie leest u in de onderstaande statement. Bekijk ook ons profiel op de Magento website.

Ondernemen op internet is een uitdaging! Wij gaan met u de uitdaging aan om succesvol te worden. Wij zijn zowel een strategische als uitvoerende partner. Wij denken actief met u mee over uw internet strategie en verzorgen uw internet marketing en webshop ontwikkeling.

Laat ons werk u overtuigen

Laat onze klanten u overtuigen. MediaCT werkt voor uiteenlopende klanten. Van grote spelers tot bijzondere speciaalzaken.

Wat is Magento?

Magento is een open-source applicatie waarmee u uw webshop eenvoudig kunt beheren. De populariteit van het systeem heeft geleid tot een enorm scala aan features, die ze zelf ‘industry-leading’ noemen. Een overzicht van de belangrijkste mogelijkheden vindt u op onze pagina over het Magento platform.

Voordelen van Magento webshops:

  • Webshops in Magento zijn 100% zoekmachine vriendelijk
  • Magento ondersteunt alle gangbare betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL
  • Webshops beheren in Magento is eenvoudig
  • Productverkoop zonder dat de bezoeker een account nodig heeft
  • Magento is open source. Dit stimuleert innovatie, zorgt voor lage kosten en bevordert kwaliteit

Wilt u een koppeling tussen Magento en Exact? Dat kan!

Wij werken o.a. voor: