Magento is een open source e-commerce platform met ongekende mogelijkheden. De software is voor kleine en grote webwinkels. MediaCT is Magento specialist en helpt u graag bij het opzetten van een succesvolle webwinkel. Op deze pagina’s leest u alles over het meest succesvolle e-commerce platform.

Wil je meer weten over het vernieuwde Magento 2 platform?

Lees alles over Magento 2

Magento webwinkel beginnen

Webwinkels wereldwijd hebben behoefte aan een eenvoudig en schaalbaar e-commerce platform om hun webwinkel mee te beheren. Magento speelt hier op in door software te bieden waar u, de ondernemer, mee kan werken. Wilt u weten wat u kunt verwachten van Magento? Lees: Magento webwinkel beginnen.

Magento als webshop software

Magento is een uitgebreid pakket met enorm veel features. Wilt u weten wat Magento voor u kan betekenen? Magento als webshop software

Enterprise Edition

Van het e-commerce platform zijn twee edities beschikbaar, namelijk de gratis Community Edition en de betaalde Enterprise editie. De Enterprise Edition biedt dezelfde basisfunctionaliteiten als de Community Edition, maar voegt daar nog een groot aantal uiterst bruikbare features aan toe. Net zoals de Community Edition is Enterprise ook open source, dus uiterst aanpasbaar aan ieders wensen. MediaCT is specialist in het gebruik van beide edities.

Een Magento webshop laten maken in vijf stappen

Laat u een Magento shop maken? Dan wilt u goed voorbereid zijn. Wij geven u informatie over budget, planning en design. Een Magento webshop laten maken in vijf stappen

Magento webshop voorbeelden

Op zoek naar inspiratie voor uw webwinkel? Bekijk dan deze pagina met Magento webshop voorbeelden en lees hoe andere ondernemers het maximale uit dit e-commerce platform halen.

Magento koppelingen

Gebruikt u Magento en zoekt u naar een koppeling met een ERP pakket, PIM systeem of voorraadsysteem? Of heeft u een specifiek pakket waar u e-commerce software bij zoekt? MediaCT helpt u in beide gevallen. Vooral koppelingen met ERP pakketten spelen vaak een belangrijke rol in de keuze voor een e-commerce pakket. Op ons overzicht van Magento koppelingen vindt u populaire koppelingen en integraties waar MediaCT u mee verder kan helpen.

MediaCT als partner voor uw Magento webwinkel

MediaCT is het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau. Samen met u werken wij hard aan de conversie en winstgevendheid van uw webwinkel. Eén partner, één gezamenlijk doel. Wij gaan de uitdaging graag met u aan!Wij stoppen niet nadat uw webwinkel is ontwikkeld, maar doen er alles aan om er online succes te maken. Door strategische partnerships bieden wij hoogwaardige en complete ondersteuning met betrekking tot alle e-commerce disciplines, van backoffice tot internet marketing vraagstukken. Het continu blijven verbeteren van onze dienstverlening en het herkennen van kansen in de markt brengt onze klanten succes. Succes voor u betekent namelijk ‘missie geslaagd!’ voor ons.

Wij werken o.a. voor: