header_1.jpg
header_1.jpg

Referenties


We hebben al vele organisaties geholpen met het realiseren van hun online ambities. Dit is wat zij te zeggen hebben.

SCROLL DOWN

Referenties


We hebben al vele organisaties geholpen met het realiseren van hun online ambities. Dit is wat zij te zeggen hebben.

logo-flinders.jpg

“MediaCT bestaat uit waanzinnig gedreven specialisten. Absoluut specialist op gebied van Magento. Heel fijn om mee samen te werken. Afspraken worden nagekomen, wat best wel uniek is in deze markt. Ook de keus om met Magento te werken is een voordeel. MediaCT loopt gewoon voorop in de markt.”

- Geert-Jan Smits, eigenaar - Flinders.nl


“Wij zijn zeer onder de indruk van de specialisten van MediaCT. Als we een Magento-specialist in Nederland mogen aanbevelen, zal dat zeker MediaCT zijn."

- NYDJ Europe

logo-nydj.jpg

logo-jachensen.jpg

"MediaCT is een creatief en meedenkend ontwikkelbureau, dat voor elk technisch vraagstuk met een gepaste oplossing komt. Hun flexibele instelling en streven naar succes hebben geleid tot een gebruiksvriendelijk, succesvol en onderscheidend e-commerce platform. Ook voor de doorontwikkeling van de webshop kunnen we rekenen op de professionele benadering van dit team."

- Robin Hensen, Directeur Jac Hensen


“De samenwerking met MediaCT is goed verlopen. Voor beide partijen was het plezierig dat bij Foto Konijnenberg een e-commerce specialist zit die inhoudelijke kennis heeft. Dat was handig, want het was een complex traject. Op deze manier konden we samen een mooi resultaat neerzetten. We zijn meer dan tevreden.”

- Foto Konijnenberg

logo-fk.png

logo-koffiecentrale.jpg

“Een team met weinig blabla, daar houden we wel van. Blijft onder alle omstandigheden nuchter, zorgt voor rust in het project en presteert continu hoog. De piketpaaltjes zijn duidelijk. Iedereen weet waar hij aan toe is. Zo worden verwachtingen duidelijk. MediaCT zet visie om in resultaat.”

Koffiecentrale


“MediaCT is een partner waar je stappen mee kan zetten! Een flexibel bedrijf waar open en eerlijk gecommuniceerd wordt. Een partij waar geen beloftes worden gemaakt die niet waargemaakt kunnen worden. Sterker nog, MediaCT schept eerlijke verwachtingen en komt hier altijd bovenuit. Stuk voor stuk fijne gasten die met je meedenken en kwalitatief goed werk afleveren.”

- Buddha To Buddha

logo-buddhatobuddha.jpg

“MediaCT is één van de beste development partijen ter wereld voor Magento webshops.”

- Jos Pieters, e-commerce manager


logo-vechtsport.jpg

Het was een ingewikkelde klus, maar met de professionele hulp en de intensieve begeleiding van MediaCT, ging dit hartstikke goed.

Klaas Akkerman, directeur - Benifit-shop.nl en Vechtsportonline.nl


“MediaCT has developed exceptionally innovative and high quality solutions in complex client environments in diverse fields. We chose MediaCT as our partner because of their extensive knowledge of the Magento platform, and their ability to serve the most demanding clients.”

- Kathleen Claes, Magento

magento.jpg

logo-bodyenfit.jpg

"We hebben zelf veel kennis in huis en we hebben ook een aantal gesprekken gehad met full-service-bureaus. De omschrijving van zo'n bureau klinkt veelbelovend, maar in de praktijk zijn ze vaak net niet voldoende gespecialiseerd. MediaCT weet waar het goed in is: het bouwen en onderhouden van Magento-shops. Met de volumes, snelle ontwikkeling van de markt en complexe materie van open source is dat specialisme echt noodzakelijk."

Body & Fit


“Het verschil tussen MediaCT en andere bureaus is dat ze dat teamgevoel begrijpen. Ze willen jou en je wensen werkelijk leren kennen en investeren daar graag in. Je hebt sowieso elke week even telefonisch contact en kent de programmeur, projectleider en verdere organisatie ook persoonlijk. Ze willen je begrijpen en met je meedenken."

Daan Jolink, E-commerce Manager van Haarshop.nl

logo-haarshop.jpg

“MediaCT are a valued Magento Enterprise partner. Their customer centric approach is clear to see, along with their collaboration in working closely with us for the benefit of their clients. The brands MediaCT deliver are a testament to their approach, delivery and success. Not only this, they are also a pleasure to work with.”

Katy Wilson, Channel Manager Sales EMEA, Magento