Sinds 2001 worden jaarlijks de Thuiswinkel Awards uitgereikt. Dit jaar zijn er maar liefst drie webshops die gerealiseerd zijn door MediaCT genomineerd voor de Thuiswinkel Awards. De drie genomineerde webshops vallen alle drie onder een verschillende categorie. Benieuwd welke MediaCT webshops genomineerd zijn? Lees dan snel verder!

Datona
Op Datona.nl kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht voor kwalitatief hoogwaardige garageproducten en accessoires. Belangrijke kenmerken van Datona.nl zijn de goede prijs/kwaliteit-verhouding en de snelle levering. De webshop van Datona is genomineerd in de categorie ‘Klussen & Doe-het-zelf’. Stemmen op de webshop van Datona kan hier.

Voordat MediaCT de webshop van Datona had vernieuwd draaide de webshop op OScommerce. Naast het voorzien van een compleet nieuwe look-and-feel heeft MediaCT de webshop ook geïmplementeerd in Magento. Hierdoor is de gebruiksvriendelijkheid van de website toegenomen. Het aantal bezoekers en bestellingen liep na de oplevering van de nieuwe webshop gelijk flink op. De hele case van MediaCT over Datona lezen? Klik dan hier.

Flinders
Op Flinders.nl kun je terecht voor meer dan 10.000 designproducten voor ieder interieur. Met meer dan 100 verschillende merken zit er voor ieder wat geschikts tussen. Flinders levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Flinders is genomineerd in de categorie ‘Wonen & Tuin’. Stemmen op Flinders doe je heel gemakkelijk hier.

In 2010 heeft MediaCT de vernieuwde webshop en bijbehorende blog van Flinders opgeleverd. Door de afgelopen jaren samen te werken aan optimalisering zijn er vele aanpassingen gedaan. Waaronder conversie optimalisatie, koppelingen, upgrades en adaptive design.

Sportstadion.nl
Op zoek naar een leuke reisjes naar de leukste sportevenementen? Dan moet je bij Sportstadion.nl wezen! Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van sportreizen weten ze bij Sportstadion.nl zeker waar ze het over hebben. Sportstadion.nl kun je bij de Thuiswinkel Awards terugvinden onder de categorie ‘Sport’. Stemmen op Sportstadion.nl doe je heel gemakkelijk hier.

Nadat MediaCT in 2010 de vernieuwde website Sportstadion.nl heeft opgeleverd, heeft MediaCT samen met Sport Stadion B.V. een nichestrategie uitgeschreven waarbij verschillende niche-webshops zijn gelanceerd. Alle nicheshops bevinden zich in een magento installatie, super handig!

Over Thuiswinkel Awards

Zoals ieder jaar belooft ook dit jaar de uitreiking van de Thuiswinkel Awards weer een gezellige avond te worden. Aan de presentator zal het in ieder geval niet liggen want niemand minder dan Ruben Nicolai zal dit jaar het gala gaan presenteren. Tijdens het gala, dat op 27 maart 2014 zal plaatsvinden, zullen de winnaars van de Publieksprijzen XL en de Vakprijzen bekend gemaakt worden.

Op wie stem jij?

Wil je graag stemmen of ben je benieuwd welke webshops er naast Datona, Flinders en Sportstadion.nl nog meer genomineerd zijn? Klik dan hier om de lijst met de genomineerde webshops te bekijken en te stemmen. (Update) Stemmen kon tot 3 maart 2014. Daarbij maakte  men ook nog eens kans op een iPad 4 of een iPad mini!