Vorig jaar kregen we veel positieve reacties op ons overzicht van de beste e-commerce evenementen van 2017. Daarom hebben we ook dit jaar weer besloten om de beste evenementen van 2018 op een rijtje te zetten. Wat kun je dit jaar verwachten? Lees snel verder.

 
 

Dit jaar belooft weer een jaar te zijn vol nieuwe technieken, en elke branche heeft weer zijn eigen ontwikkelingen.  Wij zijn samen met Magento en een aantal andere partijen te vinden in een stand op de Webwinkel Vakdagen (24-25 januari), de perfecte plek om je te oriënteren op platformen, mogelijkheden en ontwikkelpartijen. Kom vooral langs bij ons op stand nummer 97.

Waar we ook te vinden zijn is E-Commerce Live, op 30 mei. E-Commerce Live is een kleiner evenement dan de Webwinkel Vakdagen, en meer gefocust op de ervaren ecommerce professional. Wat kun je verwachten? Veel praktijkvoorbeelden, trends en innovaties voor webshops, merken en andere retailers. 

Naast deze twee evenementen zijn er natuurlijk een hele hoop andere evenementen, denk bijvoorbeeld aan eFashion, specifiek gericht op de fashion industrie, maar ook de Shopping Awards XS en XL en Meet Magento (voor Magento ontwikkelaars) zijn interessante e-commerce events die je in de gaten wil houden. Wil je alle evenementen voor het komende jaar zien, kijk dan snel naar onze E-Commerce Evenementenkalender

In dit overzicht zijn de beste evenementen voor 2018 te vinden. Wil je geen enkel evenement missen? Dan is er een mogelijkheid om deze kalender aan je eigen agenda toe te voegen. Zo ben je altijd up to date. Mis je een evenement? Dan horen we het graag, zodat we het kunnen toevoegen