magentolive1.jpg

MagentoLive Europe komt er weer aan en zal dit jaar in Nederland zijn! Op 22 en 23 oktober zal MagentoLive plaatsvinden in Amsterdam RAI. Tijdens deze dagen word je bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen binnen Magento en de e-commercebranche. Kom naar MagentoLive en netwerk met experts, partners en ontwikkelaars, en neem deel aan live keynote-sessies met brancheleiders, merchant panels en workshops. 

Tijdens de avond van 21 oktober zal PreMagentoLive plaatsvinden, dit is het kick-off event voor MagentoLive Europe 2019, exclusief voor MagentoLive bezoekers. We zijn trots dat wij dit als Team MediaCT organiseren, we verwachten ook dat er 500 enthousiaste gasten aanwezig zullen zijn. Vanuit de A’dam toren, met schitterend uitzicht over Amsterdam, zal er op deze avond door Magento fans van over de hele wereld, worden getoost op MagentoLive Europe 2019. Vanaf 18.00 uur zal volop worden gefeest en genetwerkt.

magentolive3 copy.jpg

Op 22 en 23 oktober zullen een aantal van onze partners en klanten spreken tijdens MagentoLive. Tanguy Meriadec van Akeneo en Wil Salden van Obelink zullen een presentatie geven: Commerce Strategies Track: Boosting Omnichannel And Cross-Border Experiences With PIM. Obelink, Europa’s grootste outdoor verkoper, wilde zijn producten aanbieden aan klanten over de hele wereld, dus richtte hij zich op Product Information Management. Ontdek tijdens deze presentatie hoe Obelink en Akeneo samenwerkten om een uitstekende omnichannel ervaring te realiseren en uit te breiden naar nieuwe markten. 

We zullen zelf ook aanwezig zijn om te spreken! Zo zal onze CCO Tjitte Folkertsma samen met Mischa Tan van Zonnebrillen.com hun ervaringen tijdens de reis van Magento 1 naar Magento 2 en verder delen tijdens de presentatie: “Migrating to the Major League – From Magento 1 Community to Magento 2 Commerce – while growing with double digits”. Zonnebrillen.com werkt al jaren op Magento en na het grote succes van de webshop werden ze in 2017 overgenomen door GrandVision. De webshop blijft continu groeien op Magento 2 met MediaCT aan hun zijde. Raak geïnspireerd door hun best practices en meer dan 20 jaar Magento ervaring!  

Daarnaast zal ook Jos Pieters van mannenmodezaak Jac Hensen, samen met Ray Bogman van Adobe een presentatie geven: Migrating from Magento 1 to Magento 2: Strategic Planning for Business Leaders. Tijdens deze interactieve discussie bestemd voor CEO’s en e-commercemanagers zullen zij jou meenemen in het proces van een migratie van Magento 1 naar Magento Commerce 2. Na deze presentatie heb je inspiratie opgedaan voor een succesvolle migratie naar Magento 2. 

magentolive3.jpg

Daarnaast zullen er ook een aantal keynotes speakers aanwezig zijn, die een interessant verhaal te vertellen hebben. Luister naar het inspirerende verhaal van Guido Jansen, usability specialist op het gebied van e-commerce. Hij is Magento Master van 2019 en maakt deel uit van de raad van bestuur van de nieuw gevormde internationale Magento Association.

Ook kun je luisteren naar het verhaal van één van Europa’s meest succesvolle zakenvrouwen, mevrouw Stephane Shirley. Ze kwam als minderjarige vluchteling in Groot-Brittannië terecht en groeide uit tot de oprichtster van FI Group Plc, één van de eerste freelance software en services bedrijven in Groot-Brittannië. Laat je inspireren door haar bijzondere verhaal en ervaringen tijdens MagentoLive. 

magentolive.jpg

Ga tijdens MagentoLive langs bij interessante sessie, workshops en nog veel meer. Het lijkt ons leuk jou ook te zien en te spreken tijdens MagentoLive Europe 2019. Bekijk voor een sfeerimpressie de video hieronder! Wij kijken er heel erg naar uit, het gaan weer onvergetelijke dagen worden!