Op woensdag 26 juni is het weer zo ver: E-commerce Live. Het jaarlijks terugkerende evenement in de Beurs van Berlage in Amsterdam zit dit jaar weer helemaal vol met meer dan 150 topsprekers. Wat kun je van MediaCT verwachten tijdens deze dag? Lees snel verder!

Heb je ambities om de B2B markt te bedienen, en heb je nu al een B2C webshop? Ga dan naar de case study "Succesvol B2B inzetten met een B2C webshop: De lessen van Elektrototaalmarkt" om 12:00 in zaal 5. Daarin praten Ton Willemse (Elektrototaalmarkt) en Tjitte Folkertsma je bij over de mogelijkheden van B2B als je al een (Magento) B2C webshop hebt. Er zit in Magento 2 een standaard B2B module, en de mogelijkheden hiervan, en wat het kan opleveren bespreken we uitgebreid tijdens deze presentatie.

Naast de vele sprekers kun je deze dag ook aanschuiven bij diverse "roundtables," ronde tafelsessies waar je samen met een expert op een onderwerp inzoomt. Omdat dit maar in kleine groepen gebeurt heb je ook de tijd om vragen te stellen en te leren van de andere bezoekers die aansluiten bij de sessie.

Roundtables

Tijdens de dag kun je doorlopend bij onze roundtables aansluiten, waar we onderwerpen bespreken zoals B2B (als je al een B2C webshop hebt), het inzetten van een PIM systeem, Het neerzetten van een webshop in 10 dagen en data-integratieplatformen. Genoeg te kiezen dus, hieronder zetten we kort uiteen wat je kunt verwachten.

Mocht je nog vragen hebben, of wil je meer de diepte in over de mogelijkheden van B2B naast B2C (naar aanleiding van de presentatie van Tjitte en Ton), sluit dan aan bij de roundtables om 13:40 of 14:20.

Om 10:40 of 11:20 kun je aanschuiven bij Rieks Visser, onze Agile Coach & Scrum Master. Hij geeft een roundtable over "Een nieuwe webshop: live in 10 dagen"
Is het tijd om de bestaande webshop te updaten of wordt het overstappen naar een nieuw platform? Rieks Visser laat je zien hoe je op basis van de MVP-gedachte een werkende webshop neerzet in 10 dagen!

Om 12:15 of 13:00 vertelt Product Consultant Jelle Kingma over de mogelijkheden van PIM systemen. "Orde in de chaos: Verhoog je conversie met slimme productinformatie"
Productinformatie is een drijvende kracht achter de verkoop van producten. Een heldere foto, maar ook specificaties en een pakkende omschrijving in een passende taal voor je klanten helpen je webshop met de verkoop. Met steeds meer producten in de shop is het een uitdaging om al deze informatie inzichtelijk te houden. Laat je inspireren door de mogelijkheden van een Product Information Management tool en verhoog je conversie met slimme productinformatie.

Sluit aan om 14:55 of 15:30 bij Integratie Consultant Niels van der Linden voor zijn presentatie "Untangle your connections: optimaliseer je IT-landschap met een data-integratieplatform"
Om je IT-landschap te laten functioneren, worden platformen vaak aan elkaar gekoppeld – maar een moderne e-commerce organisatie staat voor de uitdaging van optimalisatie. Met een data-integratieplatform zet je in op een toekomstbestendig IT-landschap. Hoe je daaraan begint? Kom naar deze roundtable en laat je inspireren!

Agenda:

12:00: “Succesvol B2B inzetten met een B2C webshop: De lessen van Elektrototaalmarkt” met Ton Willemse en Tjitte Folkertsma (zaal 5)

Roundtables (tafel 12):

10:40: "Een nieuwe webshop: live in 10 dagen" met Rieks Visser
11:20: "Een nieuwe webshop: live in 10 dagen" met Rieks Visser
12:15: "Orde in de chaos: Verhoog je conversie met slimme productinformatie" met Jelle Kingma
13:00: "Orde in de chaos: Verhoog je conversie met slimme productinformatie" met Jelle Kingma
13:40: "Succesvol B2B inzetten met een B2C webshop: De lessen van Elektrototaalmarkt" met Tjitte Folkertsma
14:20: "Succesvol B2B inzetten met een B2C webshop: De lessen van Elektrototaalmarkt" met Tjitte Folkertsma
14:55: "Untangle your connections: optimaliseer je IT-landschap met een data-integratieplatform" met Niels van der Linden
15:30: "Untangle your connections: optimaliseer je IT-landschap met een data-integratieplatform" met Niels van der Linden