De twaalfde Emerce 100 is uit en ook dit jaar staan we er weer in! MediaCT staat met 5 sterren op de tweede plaats in de categorie waar we thuishoren: e-commerce bureaus. De Emerce 100 geeft aan hoe de prestaties van leveranciers worden beoordeeld door beslissers die zich bezighouden met online marketing, ICT en e-business. De eerste jaren ging het echt om een top 100. Dit jaar staan er maar liefst 560 bedrijven in. Dat komt onder andere door het groeiende aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt. Daarom zijn er ook dit jaar enkele aanpassingen doorgevoerd in de verschillende categorieën.

(E-)commerce bureau

Vorig jaar werd MediaCT gecategoriseerd onder full-service internet bureaus. Dit jaar staan we vol tevredenheid onder de categorie e-commerce bureau genoteerd. Een nieuwe categorie die goed past bij onze dienstverlening. Het onderzoek bestrijkt net als voorgaande jaren nog steeds vier gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising en Software.

De best scorende ondernemingen in de nieuwe categorie "e-commerce bureaus"

“E-commerce Experts at Heart. Zo zien wij onszelf. Natuurlijk super gaaf dat uit dit imago onderzoek blijkt dat anderen ons ook zo zien,” aldus Tjitte Folkertsma, commercieel directeur van MediaCT. “Ambitieuze (online) retailers en het groeiend aantal bureaus in onze markt dwingt je om continu kwaliteit te leveren. Met plezier, focus én door deze tweede plek blijven we uiteraard hard werken om in de top te blijven van ons mooie vakgebied!”

Benieuwd naar de complete lijst van 2017? Lees hier het uitgebreide artikel op Emerce.