Sportstadion.nl heeft deze maand haar internationale versie Sportstadium.com gelanceerd. Het gespecialiseerde reisbureau in sportreizen biedt in Nederland het breedste online aanbod van sportreizen. De website werd eind 2010 gelanceerd en was in haar eerste jaar direct winstgevend.

MediaCT heeft vanaf het begin van de webshops een uitvoerende en adviserende rol gespeeld. En we zijn erg trots op het succes van de shops!

“MediaCT heeft ons niet alleen begeleid en geadviseerd bij de lancering van onze webshop in Nederland, maar was tevens nauw betrokken bij de lancering van de internationale webshop voor sportevenementen. Mede dankzij de snelle technologie kunnen we direct meedraaien in de Champions League van online shopping!”

- Jeroen Huis in ´t Veld, eigenaar

Het bedrijf achter de succesvolle webshops is het bedrijf van Jeroen Huis in 't Veld: JHED Media B.V., dat een zestal sportwebsites beheert, waaronder FCUpdate.nl en GPUpdate.net. Gezamenlijk kennen de sites een uniek maandbereik van meer dan twee miljoen sportfans. Met het organiseren van sportreizen speelt JHED Media B.V. in op de internationale belevingstrend van sportliefhebbers: supporters willen graag ook buiten hun stadion de wedstrijden van hun idool of team live volgen en deze ervaring delen met andere sportliefhebbers.

Sportbeleving staat centraal

Sportstadion.nl is onder andere officieel partner van Arsenal, Manchester United, Spa-Francorchamps en De Ronde van Vlaanderen. “Hierdoor kunnen wij de sportliefhebbers een prachtig aanbod van sportreizen presenteren, waarbij de sportbeleving centraal staat,” vervolgt van Huis in ’t Veld. “Deze beleving laten wij ook steeds meer terugkomen op onze websites. Nu al plaatsen wij foto’s van supporters die via onze websites een sportevenement hebben bezocht maar binnenkort worden daar ook video’s aan toegevoegd. Bij de lancering van Sportstadium.com hebben wij ook nog eens nauwlettend gekeken naar het internationale karakter van de site. Om een optimale beleving en service te garanderen is ons gehele team Engelstalig.”

Bekijk Sportstadium.com. Ook internationale ambities? Neem dan contact met ons op!