MediaCT groeit hard, en in de afgelopen tijd hebben we er weer vier nieuwe medewerkers bijgekregen. Dat brengt ons totale aantal collega's op 39, en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Lees snel verder over onze nieuwe collega's: Arnoud, Edwin, Lisette en Marcel.

Arnoud Beekman - Implementatie Specialist  

arnoud-beekman.jpg

Mijn naam is Arnoud Beekman, ik ben 32 jaar en kom uit Hoogezand. Per 1 oktober ben ik werkzaam bij MediaCT. Na mijn opleiding Communicatie Systemen aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik 9 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt als webontwikkelaar in maatwerk applicaties/websites. Daarnaast run ik een eigen webshop met de focus op verzamelkaartspellen. Hieruit is ook mijn interesse ontstaan voor de e-commerce business en ik ben blij dat ik bij MediaCT de kans krijg om mij hierin verder te ontwikkelen. 

Sinds een paar jaar ben ik verslaafd aan reizen, binnen Europa heb ik al aardig wat gezien (met name Zuid-Europa) en komend jaar zal ik voor het eerst daarbuiten gaan kijken in Japan.

Verder kijk ik graag series, het liefst een heel seizoen in een dag of weekend en volg ik aardig wat voetbal, met name alles rondom Ajax.

Edwin Wieringa - Implementatie Specialist

edwin-wieringa.jpg

Ik ben Edwin Wieringa en ik werk sinds kort bij bij MediaCT als Implementatie Specialist.
Ik volg de ontwikkelingen van Magento al jaren en ik heb al leuke ervaring op kunnen doen met het platform. Bij MediaCT hoop ik me door te kunnen ontwikkelen met het e-commerce platform en verheug ik me erop om de eerste stappen te zetten met Magento 2.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar films en speel ik gitaar. Daarnaast houd ik van voetbal, zowel om ernaar te kijken als zelf te spelen.

Lisette van der Valk - Marketing & Communicatie

Mijn naam is Lisette van der Valk, en ik ben sinds augustus werkzaam als marketing- en communicatiespecialist. Mijn affiniteit met e-commerce ligt in mijn eigen ervaring, ik heb vier jaar lang een webwinkel gehad. Naast mijn werk bij MediaCT heb ik een eigen bedrijf, waarin ik coaching en training aanbied. Ik ben geboren en getogen in Groningen, en houd van de nuchtere mentaliteit. In mijn vrije tijd design en bouw ik websites, zing ik in een koor en sport ik graag.

Marcel Frankruijter - Implementatie Specialist

marcel-frankruijter.jpg

Mijn naam is Marcel Frankruijter en ben sinds 1 oktober 2017 werkzaam bij MediaCT als Implementatie Specialist. Voor ik bij MediaCT begon heb ik al ervaring opgedaan met webontwikkeling, maar nog niet met Magento of E-Commerce in het algemeen. Dit is voor mij de volgende stap van mijn persoonlijke ontwikkeling.


Kom jij ook bij ons werken?

Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!