MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Met inmiddels 27 fulltime collega’s werken we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds kort hebben we er twee nieuwe collega’s bij: Edwin en Geoffrey.

Edwin Knol - Implementatie Specialist

Hallo iedereen. Mijn naam is Edwin Knol. Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn vrouw en (pasgeboren) dochter in Winsum. Sinds 1 februari ben ik werkzaam bij MediaCT als Implementatie Specialist, een mooie nieuwe uitdaging! Hiervoor heb ik meerdere jaren ervaring opgebouwd bij Guapa Media met e-commerce en Magento en bij MediaCT wil ik mij hier nog verder in ontwikkelen.

In mijn vrije tijd probeer ik mijn conditie enigszins op pijl te houden met zaalvoetbal en zo af en toe een tocht te maken op mijn racefiets. Daarnaast heb ik nog een extra uitdaging gevonden in het onder de knie krijgen van het bespelen van een drumstel.

Geoffrey Dijkstra - Product Specialist

Hallo, mijn naam is Geoffrey Dijkstra. Afgelopen maart ben ik een nieuwe uitdaging begonnen bij MediaCT in de rol van Product Specialist. Hiervoor ben ik meerdere jaren in dienst geweest bij LDC Business waar ik een interessante en leerzame tijd heb gehad in de rol van webdeveloper en systeembeheerder.

Als Product Specialist bij MediaCT ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het Magento platform. Aangezien ik hiervoor nog nooit met Magento heb gewerkt, maar het platform mij wel erg aanspreekt wil ik mij deze kennis eigen maken om de klanten van MediaCT mooie producten en gerichte oplossing te kunnen aanbieden.

Buiten kantooruren ben ik momenteel veel bezig met het opknappen van mijn eigen huis. Verder ben ik thuis graag bezig met programmeren en PC reparaties.


Kom jij ook bij ons werken?

Door aanhoudende groei zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!