MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Met inmiddels 21 fulltime collega's werken we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds kort hebben we er twee collega's bij: Femke de Lezenne Coulander en Igor Wulff.

Femke de Lezenne Coulander - E-commerce Projectmanager

Mijn naam is Femke de Lezenne Coulander. Ik ben 32 jaar oud en woon met mijn man en dochter in Groningen. Sinds oktober ben ik e-commerce projectmanager bij MediaCT. Mijn verantwoordelijkheden liggen voornamelijk bij het maken en monitoren van planningen, op orde houden van projectadministraties en informeren van klanten. Daarnaast probeer ik als nieuwkomer met een frisse blik mijn steentje bij te dragen aan het optimaliseren van onze werkprocessen. In mijn vrije tijd speel ik graag basketbal, maak ik muziek en geniet ik zoveel mogelijk van de rust en ruimte van de natuur.

Igor Wulff - E-commerce Developer

1 november ben ik aan de slag gegaan bij MediaCT als e-commerce Developer. Hiervoor heb ik meerdere jaren ervaring opgebouwd bij Webba met e-commerce en Magento en bij MediaCT wil ik mij hier nog verder in ontwikkelen. Verder heb ik een ruime ervaring in verschillende programmeertalen en ben ik al meer dan 10 jaar bezig met het ontwikkelen van websites en het gebruik van web technieken.

Ik probeer mijzelf sportief bezig te houden door te gaan mountainbiken, hardlopen of een rondje met de racefiets te gaan. Verder ben ik een filmliefhebber en ga ik graag naar de bioscoop. Ook houd ik wel van een spelletje op de PC of gewoon als bordspel in een groep. Sinds een tijdje ben ik bezig met fotografie en probeer hier steeds meer in te leren.

Het team

Nieuwsgierig naar ons hele team? Neem dan eens een kijkje.