MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Met inmiddels 25 fulltime collega’s werken we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds kort hebben we er een nieuwe collega bij: Jan-Marten.

Jan-Marten de Boer – Implementatie Specialist

Hallo lezer. Mijn naam is Jan-Marten de Boer. Afgelopen september heb ik ervoor gekozen nieuwe uitdagingen en projecten vol passie te zoeken bij MediaCT. Ik neem afscheid van interessante en leerzame jaren bij Hotels.nl als webdeveloper. Hier heb ik in verschillende talen en facetten op het gebied van o.a. webontwikkeling en systeembeheer, brede ICT kennis opgedaan. Trots draag ik binnen MediaCT de titel Implementatie Specialist.

Dit is mijn eerste aanraking met Magento, maar het platform spreekt me erg aan. Verder is MediaCT zeer ondersteunend in het aanbieden van kennis en mogelijkheden om alle nodige expertise eigen te maken.

Buiten kantooruren pas ik goed in het stereotype. Het bijwonen en organiseren van bijeenkomsten van programmeurs, ondersteunen bij technische projecten en onderhouden van open source software, alsook mentor zijn voor beginnende programmeurs is wat mij scherp houdt. Daarnaast geniet ik van de natuur en bezoek ik graag mijn familie op Ameland om dit te combineren. Mochten er vrienden over de vloer komen, dan ben ik in voor een bord- en kaartspel of een video game, onder het genot van een drankje (of twee, drie).

Ik kijk met smart uit naar mijn toekomst bij MediaCT en hoop mooie producten en oplossingen aan te bieden.

Het team

Wist je dat we momenteel al 15 gecertificeerde Magento experts in dienst hebben? Nieuwsgierig? Bekijk ons hele team.