MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Met inmiddels 35 fulltime collega’s werken we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds kort hebben we er twee nieuwe collega’s bij: Jesse en Niels.

Jesse Buitenhuis - Implementatie Specialist

jesse.jpg

Hi allemaal! Mijn naam is Jesse Buitenhuis en ik ben 21 jaar oud. Sinds 1 maart dit jaar ben ik werkzaam als Implementatie Specialist. Voordat ik bij MediaCT begon was de e-commerce en Magento wereld voor mij nog onbekend, maar dankzij de ervaring binnen dit bedrijf ben ik grote stappen aan het maken. Ik kijk er naar uit om mij in de toekomst te blijven ontwikkelen tot e-commerce expert. Daarnaast volg ik momenteel ook nog een deeltijdstudie op de Hanzehogeschool.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool, de Pathé of op een festival te vinden.

Niels van der Linden - Implementatie Specialist

niels.jpg

Hallo, Ik ben Niels van der Linden en sinds kort werkzaam bij MediaCT als Implementatie Specialist. Ik heb ervaring opgedaan met het ontwikkelen van CMS applicaties en maatwerk projecten. Ik wil graag mijn kennis verbeteren over het beheersen van grotere hoeveelheden data. Het Magento platform en de grote webshops van de klanten zijn hiervoor een mooie uitdaging. 

Ik heb zeer uiteenlopende interesses en hobby's van financiën tot voedingsleer, maar voor mij is een rode draad om op een kritische wetenschappelijke manier ermee om te gaan en te blijven experimenteren en mezelf uit te dagen.


Kom jij ook bij ons werken?

Door aanhoudende groei zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!