MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Met inmiddels 33 fulltime collega’s werken we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Sinds kort hebben we er twee nieuwe collega’s bij: Michiel en Manon.

Michiel Brunsting - Implementatie Specialist

Hallo, ik ben Michiel Brunsting. Per 1 januari ben ik begonnen bij MediaCT als implementatie specialist. Bij mijn vorige baan ben ik enthousiast geworden voor Magento en ik hoop deze kennis bij MediaCT uit te breiden.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met formule 1, race-games, voetbal en vind ik het leuk om in het weekend met vrienden een potje pool te spelen.

Manon Kramer - HR Intern

Hi allemaal,

Mijn naam is Manon Kramer en ben 26 lentes jong. Sinds medio januari ben ik werkzaam als HR stagiaire bij MediaCT en krijg ik de mogelijkheid mezelf optimaal te ontwikkelen tot een HR professional. Naast het opdoen van werkervaring, voer ik een onderzoek uit omtrent een huidig vraagstuk, namelijk; continuous feedback.

Ik ben een ambitieuze probleemoplosser die zich bewezen heeft in zeer dynamische studie-en werkomgevingen. Vanuit mijn gedrevenheid probeer ik op doordachte en haalbare wijze uitdagingen aan te gaan. Mijn communicatieve vaardigheden zet ik in voor een optimale samenwerking met stakeholders en collega’s. Ik vind het een unieke kans mijn afstudeerstage bij MediaCT te volbrengen, mijn kennis en ervaringen verder uit te breiden en tot slot deel uit te maken van dit leuke team!

In mijn vrije tijd sport ik veel, experimenteer ik in de keuken, probeer ik zo veel mogelijk te reizen en verschillende culturen te leren kennen.

Kom jij ook bij ons werken?

Door aanhoudende groei zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!