We zitten bij MediaCT niet stil en het wordt steeds gezelliger op kantoor. Zo breidt ons team verder uit en werken we samen met onze klanten aan mooie projecten. De afgelopen maanden hebben we weer drie nieuwe teamleden aan ons team toegevoegd, en ze vertellen in deze blog meer over zichzelf.

V.l.n.r.: Niels Kikkert, Leon Helmus en Robin Vader

V.l.n.r.: Niels Kikkert, Leon Helmus en Robin Vader

 

Niels Kikkert - Implementatie Specialist

Mijn naam is Niels Kikkert, ik ben 34 jaar oud en woon in Eelde. Ik ben in augustus begonnen als Implementatie Specialist bij MediaCT. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende webwinkels ervaring opgedaan als developer, waarbij ik de laatste 4 jaar ook ervaring heb opgedaan met Magento.

Naast het programmeren zelf ben ik altijd geïnteresseerd geweest in marketing en e-commerce in het algemeen.

Bij MediaCT wil ik graag mijn kennis uitbreiden en mij verder verdiepen in Magento. MediaCT biedt mij hiervoor een ideale omgeving omdat ik word omringd door developers met jarenlange ervaring, dus ik kan elke dag weer een beetje bijleren.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn zoontje, hou ik van de natuur en luister ik graag naar folk, rock en jaren '60 muziek.

Leon Helmus - Implementatie Specialist

Leon Helmus.jpg

Mijn naam is Leon Helmus en per augustus ben ik bij MediaCT begonnen als Implementatie Specialist. Ik heb zowel ervaring op het gebied van Magento 1 als 2. Door de jaren heen heb ik veel modules gemaakt, zowel voor backend als frontend. Ik specialiseer mij voornamelijk op het gebied van frontend. Ik krijg bij MediaCT de mogelijkheid om mijn kennis op het gebied van Magento te vergroten, want er valt altijd wel wat bij te leren. Daarnaast wil ik graag certificaten voor Magento 2 halen.

In mijn vrije tijd game ik graag. Daarnaast ben ik altijd wel in om ergens naar toe te gaan (maakt in principe niet uit waar) als het maar gezellig is. Een van mijn favoriete ervaringen was toen ik aan het duiken was in de Great Barrier Reef in Australië.

Robin Vader - Product Consultant

Robin-Vader.jpg

Mijn naam is Robin Vader, 49 jaar jong en per 1 november ben ik begonnen bij MediaCT als Product Consultant. Ik heb vele jaren ervaring opgedaan als projectmanager en als eBusiness consultant voor zowel grote multinationals als de kleinere ondernemingen. 

In een dynamische werkomgeving voel ik mij thuis. Het continu creëren en ontwikkelen van nieuwe ideeën, het oplossen van probleemstukken, het samenbrengen van mensen vanuit verschillende niveaus en disciplines, het samenwerken met getalenteerde en creatieve mensen en de veelzijdigheid die hieruit voortvloeit, zijn allemaal aspecten die mijn werk interessant maken. 

Mensen typeren mij als: dynamisch en toch rustgevend, zelfstandig en toch loyaal, analytisch en toch creatief, en verder een stressbestendige doorzetter. Daarnaast heb ik een ‘hands-on’ mentaliteit. Mijn motto is: ‘kwaliteit kan niet bestaan zonder enthousiasme’.

Ontspanning haal ik uit het les geven in de martial arts Jeet Kune Do. Mijn vrouw en zoontje (7 jaar) zorgen voor een prachtig en rijk leven. 


Wil jij ook in het leukste team van Groningen werken? 

Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!