Naast nieuwe medewerkers mogen we ook regelmatig stagiair(e)s verwelkomen. Sinds Februari hebben we Rick Spanjer bij ons op kantoor in Groningen rondlopen. Als UX-designer komt hij onderzoek doen naar welke keuzes er gemaakt moeten worden zodat een webshop op de doelgroep aansluit. In deze blog stelt hij zich voor!

welkomrick.jpg

Mijn naam is Rick Spanjer, 29 jaar, UX-designer en sporter die per februari bij MediaCT is begonnen als afstudeerder. In de periode van februari tot en met juni zet ik een pilot project op waarbij ik een van de vele webshops die MediaCT onderhoudt, ga onderwerpen aan mijn werkveld. Dit stelt stakeholders en developers in staat gefundeerde keuzes te maken voor webshops die nauw aansluiten op de de gebruikersgroep.

In mijn studententijd heb ik mij veel bezig gehouden met sporten en het maken van digitale ontwerpen. Ik vond het heerlijk ideeën te kunnen visualiseren en inspelen op klantvragen zoals maken van infographics. Op het gebied van sport ben ik met hardlopen, sportschool en honkbal bezig. De kennis die ik met sporten heb opgedaan probeer ik ook over te dragen aan zowel aan de jeugd als aan ouderen in trainingen die ik door het jaar heen geef. Naast mijn dagelijks leven werk ik ook bij Defensie als Reservist.

Een mooie afsluiter en een zeer belangrijk onderdeel van mijn leven is mijn ontspanning. Ook wel koken, een vorm van creatie waar ik, naast sporten en lesgeven, zeer veel zelf voldoening uit kan halen. De symbiose tussen geuren, smaken, esthetiek evenals macro's en micro's is elke dag weer een uitdaging!


Wil jij ook in het leukste team van Groningen werken? 

Ons team en onze klanten kunnen jouw hulp goed gebruiken!