Magento en Exact bundelen hun krachten in de e-commerce wereld. Voor de vijfde keer organiseert Dealer4Dealer het succesvolle seminar ‘Exact meets Magento’ om inzicht te geven in de mogelijkheden die ontstaan door Magento te koppelen aan Exact. Dit jaar komt het totale e-commerce proces aan bod. Het seminar is geschikt voor alle e-commerce businesses, van starter tot ervaren webondernemer. Tjitte Folkertsma van MediaCT zal er spreken over zijn visie op een omnichannel strategie.

Keynote speaker Tjitte

De aanwezigheid van Tjitte als keynote speaker maakt de sessie van dit jaar extra bijzonder. Met meer dan tien jaar ervaring in de online wereld heeft hij een duidelijke visie op de toekomst van e-commerce, die hij graag met de aanwezigen deelt. Een mooi voorbeeld van een stap richting de toekomst is de Touch Kiosk, een gloednieuwe ontwikkeling die de ervaring van online en offline winkelen dichter bij elkaar brengt en perfect in uw omnichannel strategie past.

Wat is er nog meer te doen?

Behalve Tjitte Folkertsma spreekt ook Bas Nawijn van Magento - eBay over de toekomst van e-commerce (Magento 2.0) en zijn er negen interessante Break-Out sessies door specialisten op diverse gebieden van e-commerce. Ook zijn er Dealer4Dealer dokters aanwezig om recepten uit te schrijven voor al uw vraagstukken met betrekking tot Magento en Exact koppelingen. In het laatste programmaonderdeel krijgt een Magento-klant het woord. Het seminar wordt uiteraard afgesloten met een netwerkborrel.

Waar en wanneer?

‘Exact meets Magento’ wordt gehouden op donderdag 2 oktober 2014 van 14:00 tot 17:15 uur, gevolgd door de netwerkborrel. De locatie is het hoofdkantoor van Exact in Delft.

Meld u snel aan, want vol=vol!

Aanmelden kan hier. Doe dat snel, want er is maar plaats voor 125 deelnemers. En het is nog volledig gratis ook.

Exact meets Magento seminar impression
Exact meets Magento seminar impression