Jacques Hartog Friday Afternoon Sessie MediaCT

Jacques Hartog, Entrepreneurship specialist op de Hanze Hogeschool, geeft aankomende vrijdag 22 februari om 16:00 een boeiende en inspirerende Friday Afternoon Sessie over de huidige marktontwikkelingen in het veranderende winkellandschap.

Fysieke winkels krijgen het met de groeiende e-commerce branche steeds moeilijker. Jacques Hartog gaat in op de ontwikkeling van inkrimping in het winkelbestand en de daaraan gekoppelde omzetontwikkeling. Hoe kan en moet er op deze ontwikkelingen door retailers gereageerd worden en in hoeverre is webwinkelen hierbij onmisbaar? Met duidelijke praktijkvoorbeelden zal Jacques een verhelderende en boeiende discussie op gang brengen. Kortom, een dynamische presentatie die je niet mag missen.

Er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom snel in!

Over Jacques Hartog

Jacques Hartog, Entrepreneurship specialist aan de Hanzehogeschool Groningen, adviseert naast het docentschap ook ondernemers voor de Kamer van Koophandel. Behalve docent en adviseur is hij ook ondernemer. Hij had diverse winkels en is nog altijd eigenaar van een Bruna-boekhandel in Assen. Daarbij was hij voorzitter van de Bruna franchisevereniging en winkeliersvereniging Mercurius in Assen. In 2009 behaalde hij aan de universiteit van het Deense Aarhus de mastertitel ondernemerschap.

Friday Afternoon Sessie

Tijd: vrijdag 22 februari 2013 16:00

Locatie: MediaCT Hoofdkantoor Zuiderpark 22 9724 AH Groningen

T: 050 - 579 93 93