Elke maand op vrijdagmiddag organiseert de MediaCT Academy een Friday Afternoon Session (FAS). Deze sessies vinden plaats bij MediaCT (Zuiderpark 22, Groningen). Vanaf vier uur neemt een interessante spreker het woord. De sessies duren ongeveer een uur, waarna er ruimte is voor discussie en een borrel. Op 29 juni zal de FAS in het teken staan van Magento. Kathleen van Magento zal komen spreken over de voordelen van Magento Enterprise tegenover Magento Community en ook voorbeelden laten zien van webwinkels die de overstap maken.

Daarnaast zal Kathleen vertellen over Magento’s Premium Bundle en the Expert Consulting Group. De Premium Bundle is een pakket bestaande uit training, licenties en platina level support. De Expert Consulting group is een groep professionals die zich dagelijks bezighoudt met het beantwoorden van technische Magento-gerelateerde vragen.

Heb je een Magento Community óf Enterprise shop of heb je plannen om een webwinkel te beginnen? Kom dan langs en leer meer over Magento en de ontwikkelingen rond dit syteem.

Over Kathleen

Kathleen werkt binnen Magento veel samen met de ‘top solution partners’. Vanuit deze rol zal ze meer uitleg geven over de nieuwe ontwikkelingen binnen Magento.

Nieuwsgierig geworden en wil je deze FAS op 29 juni bijwonen? Schrijf je dan in voor de FAS alert of mail naar [email protected]

Bekijk hier het overzicht van alle FAS sessies