Op zakelijk gebied is het eigenlijk een must om sociale media te gebruiken, al is het maar voor de gunstige vindbaarheid op Google van je merk. Heb je geen zin en tijd in ellenlange betogen maar wil je wel graag op de hoogte zijn? Kom dan naar de FAS van vrijdag 15 november a.s.!

FRIDAY AFTERNOON SESSION 15 NOVEMBER – SOCIALE MEDIA STRATEGIE IN 60 MINUTEN Ben je begonnen met sociale media maar heb je geen idee of je op de goede weg zit? Blijft ondanks alle inspanningen het rendement uit? Of ben je zomaar begonnen zonder goed na te denken over je sociale media strategie? Geeft niks, deze FAS gaat je helemaal op weg helpen. Jarno Duursma gaat je vertellen over het hoe, wat en waarom van sociale media strategie naar aanleiding van zijn managementboek bestseller "Sociale Media Strategie in 60 minuten"

Over Jarno Duursma

Jarno Duursma is zelfstandig social media consultant en trainer. Auteur van bovengenoemd boek, blogger en trainer voor Frankwatching.com. Jarno is ook bedenker van het concept: ‘Socialiteren’; sociale media en loopbaan, en tevens oprichter van de Social Media Club Groningen.