Friday Afternoon Session

Het beheer van je voorraad, het afdrukken van verzendlabels, de klant informeren over levertijden, het verwerken van retouren, het afhandelen van balietransacties etc. Het kunnen voor een webwinkel hoofdbrekens zijn. Zijn dit vraagstukken waar je als webwinkel mee speelt, of wil je dit proces optimaliseren? Dan is deze editie van de FAS zeker iets voor jou!

janlukkien700

Tijdens de FAS op 16 november leer je wat je kunt bereiken met een efficiëntorderverwerkingsproces. Door middel van verschillende praktijkcases wordt verteld hoe Webshop-ERP-software (Sherpa) gekoppeld kan worden met je webwinkel en hoe de klant over alle handelingen van de order geïnformeerd wordt. Een koppeling met Magento komt steeds vaker voor, iets waar Jan Lukkien specifieke ervaring mee heeft en een uitkomst kan vormen voor jouw webwinkel.

Over Jan Lukkien

Als eigenaar van o.a. de succesvolle webwinkels vlieger-planet.nl, diaboloplanet.nl en lid van het management van Sherpaan B.V., heeft Jan Lukkien ruime ervaring met het automatiseren van belangrijke processen van een webshop. Het automatiseren van belangrijke processen van een webwinkel is voor hem cruciaal vanwege het effect op de groeimogelijkheden van de webwinkel en de klanttevredenheid van de shop.