FAS Facebook & E-commerce

Friday Afternoon Sessie - Facebook & E-commerce

Facebook is een social media platform dat enorm in beweging is en waar veel kansen liggen. Veel consumenten zijn zeer actief met Facebook wat het een interessant medium maakt voor webshops. Je kunt er de dialoog aangaan, producten promoten en naamsbekendheid genereren door acties.

Ben je met je shop nog niet actief op Facebook, of juist wel, maar doe je eigenlijk maar wat? Vrijdag 22 maart 2013 laat Edwin Dijkstra je tijdens de Friday Afternoon Sessie (FAS) zien hoe je Facebook optimaal inzet voor je webshop. Hij vertelt over de mogelijkheden, de kansen maar ook over de spelregels die erbij horen. Wil jij weten hoe je Facebook efficiënt in kan zetten voor jouw shop? Mis het niet en schrijf je snel in.

NB. De FAS op 22 maart is zeker een editie die je niet mag missen. Een zeer gewild onderwerp. Tijdens de vorige editie van de FAS zaten we bomvol.

Over Edwin Dijkstra

Edwin is vijf jaar bij MediaCT werkzaam geweest als e-commerce consultant, is eigenaar van de webwinkel Drooma.nl en werkt nu als marketing manager bij Schweigmann.nl. Edwin is ook te volgen op zijn marketing blog.

Friday Afternoon Sessie

Tijd: vrijdag 22 maart 2013 16:00

Locatie: MediaCT Hoofdkantoor Zuiderpark 22 9724 AH Groningen

T: 050 - 579 93 93