Internet lijkt een makkelijke weg om international zaken te doen, maar is dat in de praktijk ook zo? Jeroen spreekt veel (fashion-) ondernemers met een succesvolle online shop in Nederland. De volgende stap lijkt dan logisch: uitbreiden naar andere landen in Europa. In de praktijk een moeilijkere stap dan wordt gedacht.

Jeroen Leenders - starten van een webwinkel in het buitenland

Waarom? Cultuurverschillen bestaan zowel offline als online. Spreekt u de taal van het land waar u naar toe wilt? Hoe zit het met de logistiek? Welke betaalmethoden gebruiken ze in andere landen? Wanneer krijg ik te maken met de fiscus? Welke lokale marketingkanalen zet ik in? Wie doet de klantenservice? Internationaal succes is dan ook afhankelijk van vele factoren en van het omzeilen van de vele online valkuilen.

Salesupply is een gespecialiseerde eCommerce dienstverlener die je kan behoeden voor onnodige uitglijders. Met leuke voorbeelden en interessant do's en dont's is deze workshop voor iedere (web-)ondernermer met internationale ambities een must!

Over Salesuply

Met een team van lokale en native speaking medewerkers worden zo webshops lokaal per land uitgerold. Salesupply is vertegenwoordigd in diverse branches, waaronder fashion, leisure, techniek en health. Bekende Nederlandse klanten van Salesupply zijn onder andere Omoda.nl, Stateofart.nl, Repeatcashmere.com, Azalp.nl en Fitforme.nl.

Over Jeroen Leenders

Jeroen Leenders is sinds januari 2009 mede-eigenaar en countrymanager Nederland van Salesupply AG. Het bedrijf Salesupply is gevestigd in 12 Europese landen, met de hoofdvestiging in Zwitserland (Schaffhausen). Salesupply richt zich op bedrijven met online expansiedrang richting het buitenland. Jeroen adviseert dan ook kleine, middelgrote en grote e-commerce bedrijven bij hun internationaliseringsplannen. Jeroen Leenders heeft een achtergrond in marketing en bedrijfskunde. Door zijn meer dan tien jaar ervaring met websites, webshops en content management systemen is zijn e-commerce kennis breed inzetbaar.

Meer over Salesupply: www.salesupply.com
Meer over Jeroen Leenders: LinkedIn profiel