Nog maar twee weken en dan is het zover: E-commerce Live!, het e-commerce evenement van Nederland. We zullen dit jaar ook aanwezig zijn, en geven in samenwerking met Amac een interessante presentatie. Meer weten over E-commerce Live!? Lees dan snel verder.

Ecommerce Live 2018

Tijdens het evenement op woensdag 30 mei 2018 loopt de Beurs van Berlage over van de E-commerce specialisten, enthousiastelingen en experts. Met de focus op innovatie en ontwikkeling, en als "niet je standaard beurs" kun je tijdens E-commerce Live! een hoop inspiratie opdoen met collega's en ervaringsdeskundigen.

Wat dacht je van presentaties van Body & Fitshop, Tikkie, Transavia en Bloomon? Vergeet natuurlijk ook niet om naar de presentatie en Q&A van Michael Dekker van Amac en Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur van MediaCT te komen. In hun presentatie bespreken zij alles over de succesvolle omnichannel strategie van Amac.

In onze roundtables kun je Tjitte persoonlijk vragen stellen over hoe een succesvolle webshop tot stand komt en over het ontwikkelingsproces. Daarnaast kun je bij Martijn Riemersma aanschuiven om alles te weten te komen over Business Intelligence, en hoe je dit nu succesvol toepast om meer uit je data te kunnen halen.

Of schuif aan bij de presentatie van Ray Bogman van Magento, en hoor het verhaal achter het succes van onze klant Jac Hensen. Daarnaast houdt Magento ook nog twee roundtables waar je bij kunt aanschuiven, een over order management, en een over de meest recent ontwikkelingen op het gebied van B2B sales.

Kortom: genoeg te zien en te horen op E-commerce Live in 2018! Houd het programma in de gaten, en we zien je graag op 30 mei!