Met een nieuwe website

Het nieuwe jaar is al in volle gang en we hebben zelfs Blue Monday weer overleefd. Dat is een uitstekend moment voor een update vanuit MediaCT. Er is veel gebeurd, met als belangrijke mijlpaal dat onze nieuwe website sinds gisteren online staat!

De afgelopen periode zijn we er druk mee bezig geweest. De nieuwe website vat goed samen waar we voor staan: “E-commerce Experts at Heart”.

Dankzij ons deskundige in-house team en ons streven naar intensieve samenwerkingen en uitmuntende kwaliteit, denk ik dat we elke dag weer een stap dichterbij ons doel komen om het mooiste e-commerce bureau van de Benelux te zijn. Hierin spelen onze partners een belangrijke rol, want dankzij hen doen wij waar we goed in zijn! Wat wij niet zelf doen, laten we over aan deze experts, zodat onze klanten een optimaal e-commerce ecosysteem kunnen hebben.

Ik nodig je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze nieuwe website. Lees direct twee prachtige,  nieuwe cases van Fairphone en Beaumotica én ons blog waarop we de functionaliteit van Magento Enterprise tot in detail uitleggen. We zijn nieuwsgierig naar jouw bevindingen!

En uitzicht op de Webwinkel Vakdagen

Naast Blue Monday staat deze week in het teken van de Webwinkel Vakdagen. Ook dit jaar is MediaCT weer aanwezig op de bekendste beurs in onze branche. Nog geen kaart voor de Vakdagen? Dan kun je hier je kaart bemachtigen. Zin om koffie met ons te drinken of om te praten over je webwinkel? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Ga je voor een hapje en drankje, dan is wellicht de nieuwjaarsborrel van Dutchento een mooie gelegenheid. Vergeet ook zeker niet het sprekersprogramma te bekijken. Veel van onze partners delen hun kennis met je. Ontdek wat zij voor je kunnen betekenen.

Op naar een prachtig 2015 en wellicht zien we elkaar tijdens de Webwinkel Vakdagen!