Tien maanden geleden vond in ons land het eerste Magento 2 seminar plaats. Het door Yireo georganiseerde evenement informeerde de bezoekers over de opvolger van het succesvolle Magento 1 platform. Over enkele weken, op 21 oktober 2016, is het weer zo ver. Het vervolg op het Magento 2 seminar van Yireo beantwoordt al jouw praktische of technische vragen over Magento 2. Kennis delen en dan wel over Magento 2 (M2) in het bijzonder, juichen we zeker toe. Wederom zijn we sponsor van dit evenement en zullen zowel Tjitte als Arjen namens MediaCT als gastsprekers de nodige kennis overbrengen aan het aanwezige publiek.

Bij MediaCT hebben we met de lancering van Beaumotica.com als eerste Magento 2 webwinkel in Nederland dit platform inmiddels volledig omarmd. Bovendien zijn we inmiddels volop bezig met nieuwe M2 projecten.

Wat mogen we van dit evenement verwachten?

Het betreft hét evenement op het gebied van Magento 2. Sinds vorig jaar november is Magento 2 gelanceerd en sindsdien raken steeds meer spelers op de markt (webwinkeliers, developers, designers, bouwers) in de ban van de nieuwe kansen dat dit e-commerce platform biedt. Met al bijna 5000 Magento 2 webwinkels en ruim 500 beschikbare extensies in de marketplace is Magento wereldwijd marktleider op het gebied van e-commerce software.

Wil je weten welke kansen Magento 2 allemaal biedt dan is een bezoek aan dit seminar niet te missen! Tijdens dit event zullen veel praktische vragen over Magento 2 beantwoord worden:

  • Wat zijn de praktische voordelen van M2?
  • Zijn er al webwinkeliers die de overstap hebben gemaakt naar Magento 2 en wat zijn hun ervaringen?
  • Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Magento 1 en Magento 2?
  • Waar moet ik allemaal rekening mee houden als ik wil overstappen naar Magento 2?
  • Welke mogelijkheden biedt Magento 2 voor de B2B markt?
  • Wanneer is het voor mij het beste moment om over te stappen?
De presentatie van Ben Marks tijdens de vorige editie van het Magento 2 Seminar

De presentatie van Ben Marks tijdens de vorige editie van het Magento 2 Seminar

Programma in het kort

Verder zijn er interessante keynote sprekers zoals Ben Marks van Magento, Rafael Dohms en Philipp Krenn. Naar eigen keuze kan je verschillende lightning talks bijwonen, verspreid over twee tracks (tech, non-tech). Het volledige programma is te bekijken op de site van Yireo.

Behalve MediaCT zijn er ook andere uiteenlopende spelers aanwezig die je op weg kunnen helpen met Magento 2. Ervaren Magento 2 developers, solution providers, hostingpartijen en payment providers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dat creëert tevens de gelegenheid om waardevolle contacten te leggen met partijen die in de branche actief zijn.

Yireo organiseert dit evenement net als vorig jaar in samenwerking met Dutchento, Magento zelf en de Magento community waar wij graag onderdeel van uitmaken.