Onze developers blijven graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, daarom bezoeken wij regelmatig commerce gerelateerde conferenties over de hele wereld. Toen Mage Titans GRQ (Groningen) werd aangekondigd wisten we direct dat we deze conferentie niet wilden missen.

magetitansblog.jpg

Zaterdag 6 oktober was het dan eindelijk zover, al om half negen verzamelden de eerste bezoekers zich bij de EM2 op het oude Suikerunie terrein in Groningen. Gedurende de dag volgden zes zeer interessante talks over zeer uiteenlopende onderwerpen. Tussen de presentaties door was er ook voldoende ruimte om met de andere bezoekers over de diverse onderwerpen van gedachten te wisselen. Hieronder een lijst van de sprekers en hun onderwerpen:

Het leuke van conferenties als deze is dat iedereen graag kennis met elkaar wil delen. Het werd ook duidelijk dat nu Magento is overgenomen door Adobe het open-source-karakter van Magento behouden zal blijven. Zowel Christian als Tommy stonden uitgebreid stil bij hoe wij als developers bij kunnen dragen aan het nog beter maken van de diverse Magento onderdelen.

Het was weer een inspirerende dag waar we weer een hoop nieuwe ideeën hebben opgedaan. Alhoewel de datum voor Mage Titans GRQ 2019 nog niet vast staat weten we zeker dat we dan weer van de partij zijn!Editors note: Leuk om te weten is dat MediaCT’s eigen Product Specialist en Scrum Master een presentatie gaf. Daar zijn we bij MediaCT natuurlijk erg trots op, en het is zeker de moeite waard om door zijn presentatie te klikken om meer te leren over zijn ideeën rondom de MVP gedachte.