Met de Enterprise editie van Magento neemt uw organisatie de volgende stap binnen e-commerce. Magento Enterprise betekent meer e-commerce power en beschikt, ten opzichte van Magento Community, over een groot aantal extra voordelen voor optimaal e-commerce succes. De basis van de Magento pakketten is in principe gelijk maar Enterprise gaat met haar vele extra marketing functionaliteiten veel verder en maakt het mogelijk de groei van uw onderneming te ondervangen en te faciliteren.

magento-enterprise-edition.png

De Magento Enterprise editie kent een ongeëvenaarde feature set met uitzonderlijke service en flexibiliteit voor een prijs die significant lager is ten opzichte van andere concurrerende platformen. Ontdek zelf waarom duizenden toonaangevende organisaties en merken hebben gekozen voor Magento Enterprise.

Omzet verhogende features

Genereer meer traffic en converteer bezoekers tot kopers met de veelomvattende functionaliteiten van Magento Enterprise. Magento Enterprise bevat een complete toolset die de groei van uw onderneming kan ondersteunen en bewerkstelligen. Het platform is ontwikkeld om hoge traffic volumes, zeer uitgebreide productportfolio’s en internationale expansie te ondervangen.

Volledige controle

Magento Enterprise geeft de mogelijkheid de look, feel en functionaliteiten volledig aan te passen aan de merkpersoonlijkheid van uw shop. Integreer naadloos functionaliteiten van derde partijen om volledig aan uw eisen te voldoen. Update gemakkelijk en verfijn de shop met de eenvoudig in gebruik administratie interface van Magento. Met Enterprise kunt u continu inspelen en voldoen aan de veranderende behoeften en eisen naarmate uw webshop groeit.

Expert Support

Het Magento Enterprise expert team staat dag en nacht voor u klaar met technische support terwijl uw shop blijft groeien. Aanvullende hulp met betrekking tot het design, het gebruik en de personalisering van je shop is beschikbaar wegens het wereldwijde netwerk van partner organisaties.

Doelgroep Magento Enterprise

MediaCT raad Magento Enterprise aan als uw onderneming aan één of meerdere van de onderstaande criteria voldoet:

 • Omzet van meer dan één miljoen via webwinkel
 • Meer dan of rond de 600.000 bezoekers per jaar
 • Meer dan of rond de 50.000 artikelen
 • Meer dan of rond de 30.000 bestellingen
 • Wens om partner onafhankelijk te zijn
 • Support vanuit Magento via een SLA

Extra functionaliteiten

Met de zeer complete en krachtige marketing en merchandising toolset van Magento Enterprise optimaliseert u de klantervaring en bouwt u aan een succesvollere webwinkel. Benieuwd naar wat Enterprise allemaal extra te bieden heeft? Enkele van de vele Enterprise features hebben we voor je uitgelicht:

Automatische e-mailherinneringen

De automatische e-mailmarketing herinnermodule maak het mogelijk doelgerichte promoties, kortingen, of herinneringen naar klanten te versturen. Verstuur, gebaseerd op de browse-activiteit, vriendelijke email herinneringen naar klanten over verlaten winkelwagentjes, oude klantenkaarten en wensenlijsten om conversie en klantbehoud te verhogen.

Beloningspuntensysteem

Beloon en moedig klantenactiviteiten aan door middel van een puntengestuurd beloningssyteem. Door het toekennen van punten worden (herhaal) aankopen gestimuleerd. Met het beloningspuntensysteem van de Enterprise editie kunt u unieke programma’s, die ontworpen zijn de gebruikservaringen te verbeteren en klantloyaliteit te verhogen, implementeren.

Klantsegmentatie & gerichte product targeting

Lever een meer gepersonaliseerde ervaring aan uw klanten. Niet alleen door de klantengroep te segmenteren op basis van leeftijd, locatie en geslacht maar ook op basis van surf- en aankoopgeschiedenis. Op deze manier kunnen zeer gerichte promoties worden ingezet en uitgevoerd.

Private Sales & ‘Flash’ Sales

Verhoog loyaliteit en omzet door uw beste klanten te belonen met exclusieve sales en time-based hoge kortingsacties (flash sales). Biedt een exclusieve winkelervaring en koppel speciale klantengroepen aan exclusieve toegang tot speciale promoties en producten op uitnodiging.

Klaar voor mobiel

Met Enterprise is het gemakkelijker dan ooit tevoren om een responsive website te handhaven. Een site die klaar is voor mobiel is een gemak voor klanten en helpt zowel SEO als mobiele conversie te verbeteren.

Winkeltegoeden

Creëer en verbindt winkeltegoeden aan klanten. Gebruik winkeltegoeden om retouren op te vangen of om virtuele cadeaubonnen aan te bieden.

Geschenkregister, cadeaubonnen en geschenkopties

Klantgegevens kunnen worden vastgelegd met de Enterprise geschenkregister module. Verder biedt Enterprise de mogelijkheid nieuwe klanten en herhaalaankopen te bewerkstelligen door virtuele cadeaubonnen en printbare geschenkcertificaten beschikbaar te stellen. Ook het aanbieden van verpakkingsmogelijkheden en berichtopties zijn binnen de geschenkmodule mogelijk.

CMS+ Verbeterd Content Management Systeem

Bouw en manage gemakkelijk custom-made contentpagina’s met de gebruiksvriendelijke Enterprise CMS tool. Zo biedt de Enterprise CMS tool:

 • de mogelijkheid om complexe inhoudspagina’s op te maken
 • meerdere versies van een pagina te realiseren
 • een ondersteunende WYSIWYG editor voor rich content
 • menu- en paginastructuur voor CMS pagina’s
 • widgets voor CMS pagina’s

Betere performance door volledige paginacaching

Nieuwe verbeteringen bij volledige paginacaching zorgen voor een betere functionering door de belangrijkste pagina’s te cachen (exclusief persoonlijke informatie) voor alle gebruikers. Paginalaadtijd wordt verminderd, het aantal conversies verhoogd en de browse-ervaring van de klant verbeterd. Magento zorgt voor caching van de inhoud voor categorie, product en CMS pagina’s.

Betere performance door archivering

De nieuwe ‘bestelling archivering’ module verhoogt de winkelfunctionering en zorgt voor efficiëntie in het winkelbeheer. Bestellingen kunnen gearchiveerd worden na een configureerbare tijd. Bestellingen blijven beschikbaar voor de beheerder, gebruikers en klanten, terwijl de functionering van de website wordt verbeterd door het archiveren van oude bestellingen.

Uitgebreidere zoekfunctionaliteit – Solr Search

Verhoog potentiële sales met relevanter klant-geïnitieerde zoekresultaten door de toevoeging van de ‘Solr’ zoekfunctionaliteit. Solr staat naast de standaard Magento zoekmachine en zorgt ervoor dat ondernemers op de website kunnen zoeken en dat klanten snellere en relevantere zoekresultaten te zien krijgen.

Logboek en rechten op website- en webshop niveau

Met Enterprise kan een logboek van administratie activiteiten worden bijgehouden. Ook kunnen er meerdere admin rollen voor pricing en promotie editting in gesteld worden en de toegang van personeel beperkt worden tot alleen de relevante en benodigde data binnen Magento.

Magento Enterprise Service Level Agreement (SLA)

De Magento Enterprise Service Level Agreement geeft toegang tot de Magento supportafdeling. De directe ondersteuning van het Magento team zorgt er voor dat je zelf minder tijd en resources hoeft in te zetten bij je vraagstukken.

Alle functionaliteiten van Magento Enterprise in detail

Bij MediaCT leveren we niet alleen een uitgebreide Magento Enterprise webshop op maat, we bieden onze klanten ook maximale ondersteuning aan in het gebruik van deze functionaliteiten. Om daarbij te helpen schreven onze developers een stap-voor-stap handleiding die iedere functionaliteit van Magento Enterprise in detail uitlegt. Kijk daarvoor op de overzichtspagina van deze artikelen in de reeks Haal het beste uit uw webwinkel met Magento Enterprise.


MediaCT als Magento Enterprise partner

MediaCT kan u helpen met de implementatie van de Enterprise editie. MediaCT is al sinds 2005 het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau en is gespecialiseerd  in het Magento platform. Met ‘C’ommerce & ‘T’echnology als fundament bieden wij het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling optimalisatie van webwinkels. MediaCT is Magento Enterprise Solutions Partner. Magento partner zijn betekent voor ons dat onze service en ons bedrijf bestempeld worden als topkwaliteit. Inmiddels zijn we al vier jaar officieel Magento partner.

MediaCT heeft al vele Enterprise projecten gerealiseerd en weet daarom precies wat er nodig is om een perfect product af te leveren. Wij gaan verder dan alleen de ontwikkeling. Met ons marketing DNA, conversiegerichte mentaliteit en uitstekende technische kennis lopen wij voorop in de markt. Wij staan voor perfectie, hebben liefde voor ons vak en werken aan duurzame relaties met onze klanten.

Wilt u meer informatie? Bel naar 050-5799393 of mail naar [email protected]

Gezien de uitstekende kennis van de Nederlandse markt en van Magento, weet MediaCT hun klanten zeer goed te bedienen en hen te helpen in hun zakelijke groei.
– Kathleen Claes, Magento