Hoewel de overname van Magento door Adobe was aangekondigd voor kwartaal 3 kunnen we nu al melden dat de overname al voltooid is. Per 19 juni 2018 is Magento officieel onderdeel van Adobe!

adobemagento.jpg

Brad Rencher, EVP van Adobe geeft aan dat de overname een mooie kans is voor Adobe om het succesvolle platform in hun line up op te nemen. "Met meer dan 300,000 developers, 800 technology partners, en 350 system integration partners, brengt Magento de kracht en innovatie, maar ook community naar het Adobe Cloud Platform."

Zowel Mark Lavelle, CEO van Magento, als Brad Rencher zijn het eens over de toekomst van ecommerce: ervaringsgedreven ecommerce. Zo wordt Magento opgenomen in de Digital Experience-tak van Adobe. Lavelle houdt zijn rol als CEO, en Rencher ziet er naar uit om met hem samen te werken. 

Bij MediaCT zijn we enthousiast over deze mooie ontwikkeling voor Magento. De ondersteuning die een partij als Adobe hen kan bieden geeft mogelijkheden voor doorontwikkeling, en uiteindelijk een beter product voor onze klanten.