Op 11 oktober vindt het evenement ‘Exact meets Magento XL’ plaats. De locatie: het hoofdkantoor van Exact in Delft. Na drie succesvolle evenementen, vindt nu een XL versie plaats met 10 deelsessies, geheel gratis.

Voor wie?

De hele dag gaat primair over onderwerpen die te maken hebben met het het koppelen van Magento met Exact. Als je Magento hebt en je wilt meer over backoffice / Exact weten of je wilt juist meer over Magento weten, kom dan op 11 oktober naar Delft!

Tijdens de dag wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

  1. Wat kan Exact als backoffice voor jouw business betekenen?
  2. Hoe werkt het koppelen van een webwinkel aan een backoffice oplossing?
  3. Hoe kun je Magento inzetten voor B2B activiteiten?
  4. Hoe zit het met PSP betalingen en het verwerken hiervan met Exact en Magento?
  5. Wat is Magento, hoe start je en hoe ziet een ontwikkeltraject eruit?

Nieuw is de ‘markplaats’, waarbij Exact, Exact dealers en Magento specialisten en aanvullende dienstverleners aanwezig zijn. Zij praten je volop bij over hun vakgebied en hun business cases.

Tjitte vertelt over hoe een goede webshop totstand komt

Om 15.15 - 16.00 neemt Tjitte het woord tijdens ‘Break-out sessie 3.2’. MediaCT was de allereerste partner van Dealer4Dealer. Wij hebben o.a. de volgende shops gekoppeld met Exact systemen: Nubouwen.nl, Sportstadion.nl en Fietspunt.nl. Tjitte doorloopt hoe het traject eruit ziet van het ontwikkelen van een Magento webshop. Ook behandelt Tjitte hoe een goede webshop tot stand komt en waar je rekening mee wilt houden bij het opzetten van een webwinkel.

Meer informatie en aanmelden: http://www.exactmeetsmagento.nl/