Volgens de Maya’s is er niet alleen een tijdperk afgelopen maar staan we ook aan het begin van een nieuw tijdperk. Zo ook MediaCT. 2012 was een opwindend jaar waarin we volop in ontwikkeling zijn geweest. We realiseerden prachtige webwinkels en verbeteringen aan bestaande webwinkels. We optimaliseerden onze communicatie, support en werkwijze. Ook werd ons team versterkt met nieuwe collega’s. Graag willen we in dit artikel samen met je terugblikken en kijken we ook alvast vooruit, want voor 2013 staat er alweer veel op stapel!

2012 in vogelvlucht

 1. Een duidelijke e-commerce visie en missie neergezet en deze vertaald richting onze nieuwe site
 2. Versterking van ons team op gebied van ontwikkeling, technische advisering, project management en marketing
 3. Veel mooie en kwalitatieve verbeteringen gedaan aan bestaande webwinkels en nieuwe webwinkels gerealiseerd
 4. Drie jaar officieel Magento (Silver) Solution Partner
 5. Veel koppelingen gerealiseerd met o.a. ERP, POS en WMS systemen
 6. Tientallen e-commerce trainingen opgezet en gedeeld met onze klanten
 7. Regelmatig aangetrokken voor kwaliteitswaarborging van programmatuur van externe ontwikkelaars
 8. Opzetten van een support team, waarbij onze technische mensen adviseren en helpen bij webwinkel-gerelateerde vragen

2013 in het teken van investeren in kennis en processen

Ook in 2013 gaan wij door met het verbeteren van ons bedrijf. We blijven bijschaven aan de wijzigingen die in 2012 hebben plaatsgevonden. Het aankomende jaar staat in het kader van investeren in ons kennisniveau en vaardigheden om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn.

Graag geven we je alvast een sneakpreview van 2013:

 1. Verdere versterking van ons technisch (Magento) team.
  Begin het nieuwe jaar verwelkomen we Martijn Riemersma en Rense Verhoeven!
 2. Versterking op gebied van projectmanagement.
  Momenteel zijn we druk bezig met de sollicitatiegesprekken.
 3. Meer gecertificeerde Magento ontwikkelaars.
  Momenteel zijn Jasper en Klaas druk bezig met de Magento University training.

Magento Leaders in Developer Certifications

Wij streven naar perfectie en uitstekende technische kennis. Kennis die nodig is om voorop te kunnen blijven lopen en om sneller oplossingen aan te kunnen dragen voor e-commerce vraagstukken. Wij investeren daarom actief in de ontwikkeling van ons team door middel van trainingen. De ‘Magento Leaders in Developer Certifications’ vormen hier een onderdeel van om de beste technische mensen te kunnen bieden.

Werken aan partnerships

In 2012 hebben we een start gemaakt met het aanscherpen van onze dienstverlening. In 2013 gaan we hier intensief mee door.

Zo zijn we begonnen met het optimaliseren van onze marketing ondersteuning door het aangaan van verschillende partnerships. De marketing insteek zit in ons DNA en is van uitermate groot belang voor je e-commerce onderneming. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn hands-on marketing werkzaamheden, zoals teksten schrijven en linkbuilding, verschoven richting e-commerce en marketing consultancy en zijn we begonnen met het opbouwen van partnerships met gerenommeerde internet marketing bureau’s. Bureau’s met specialisten op het gebied van SEA, linkbuilding, copywriting, et cetera, die werken aan het succes van webwinkels. Samen met onze marketingkennis op gebied van techniek, usability, design, conversie en technische zoekmachine optimalisatie kunnen we hierdoor een zeer complete en hoogwaardige ondersteuning bieden.

Ook bouwen we aan partnerships met andere bedrijven die e-commerce gerelateerde diensten leveren. Ben je op zoek naar hostingleveranciers, ERP leveranciers, fulfillment partijen, enzovoorts, wij kunnen je hiermee helpen. Wij willen, als e-commerce ontwikkeling bureau, van een zo groot mogelijke waarde zijn voor jouw organisatie door mee te helpen bouwen aan het succesvol toepassen van e-commerce.

Een vooruitzicht geheel in het teken van investeren en optimaliseren van onze dienstverlening. We danken al onze klanten hartelijk voor hun vertrouwen in MediaCT. Wij hebben enorm veel zin om van 2013 een zeer succesvol jaar te maken waarin ‘de klant’ voorop staat en waar we je met wederzijds enthousiasme van dienst mogen zijn!

Tjitte & Caspar

1 Comment